H CEO της HP προειδοποιεί: Πρέπει να σταματήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ

H CEO της HP προειδοποιεί: Πρέπει να σταματήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ

Μία από τις πλέον ηγετικές προσωπικότητες του παγκόσμιου επιχειρηματικού γίγνεσθαι και διευθύνουσα σύμβουλος της HP προειδοποιεί.

«Ανέντιμο δημαγωγό που θα βυθίσει τη χώρα στην ύφεση», χαρακτήρισε στο πλαίσιο τηλεοπτικής της συνέντευξης τον Ντόναλντ Τραμπ η διευθύνουσα σύμβουλος της HP, Μεγκ Γουίτμαν.

«Εγώ δεν θα ψηφίσω τον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε στο CNBC και προσέθεσε: «Κοιτάξτε τα σχόλια που έχει κάνει για τις γυναίκες, για τους Μουσουλμάνους, για τους δημοσιογράφους, είναι απλώς απεχθής».

Η Μεγκ Γουίτμαν είναι μία από τις πλέον επιφανείς επιχειρηματίες και υποστηρικτές των Ρεπουμπλικανών που μιλούν ανοιχτά για τον Τραμπ. «Η πεποίθησή μου είναι ότι αν ο αμερικανικός λαός μπορούσε πραγματικά να κατανοήσει την ιστορία του, να κατανοήσει το ποιος είναι, να κατανοήσει την ιστορία του ως επιχειρηματία, που δεν είναι μεγάλη, δεν θα ψηφίσει τον Τραμπ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γουίτμαν κατακεραυνώνει δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ. Πριν λίγες ημέρες, με αφορμή τη συνέντευξη του Τραμπ στο Fox News, τον χαρακτήρισε ακατάλληλο για πρόεδρο, σημειώνοντας επίσης: «Αυτού του είδους το ταμπεραμέντο θέλουμε σε έναν ηγέτη; Τα οικονομικά του σχέδια είναι εξαιρετικά επικίνδυνα».