H Dell παρουσιάζει το πιο ευέλικτο «zero-footprint» PC στον κόσμο

H Dell παρουσιάζει το πιο ευέλικτο «zero-footprint» PC στον κόσμο
OptiPlex 7070 UFF Product Mood Board
Αποτελώντας την πιο ευέλικτη λύση επιχειρησιακού desktop στον κόσμο, το Dell OptiPlex 7070 Ultra δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αναβαθμίσουν την οθόνη τους και το PC ξεχωριστά, αλλά και να επιλέξουν βάση για την οθόνη και να υποστηρίξουν μέχρι και τρεις οθόνες.

Η Dell Technologies παρουσιάζει το νέο OptiPlex 7070 Ultra, ένα καινοτομικό desktop που συμπυκνώνει την υψηλή του τεχνολογία μέσα σε ένα κάθετα τοποθετημένο λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο στο εσωτερικό της βάσης της οθόνης. Αποτελώντας το πιο ευέλικτο σύστημα στην κατηγορία του, με σχεδίαση desktop μηδενικού αποτυπώματος – zero-footprint, το OptiPlex 7070 Ultra είναι καλαίσθητο και τακτοποιημένο σύστημα που εξοικονομεί χώρο, ενώ παράλληλα είναι πλήρως αρθρωτό (modular) έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να το επεκτείνουν όπως ακριβώς το έχουν ανάγκη, μέσα στο πλαίσιο της παραγωγικής τους διαδικασίας. Αυτό συνεπάγεται ότι το PC και η οθόνη μπορούν να αναβαθμιστούν ή να δεχθούν υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

«Οι επικεφαλής των τμημάτων Πληροφορικής δέχονται πίεση να διατηρήσουν το κόστος σε χαμηλά επίπεδα παρέχοντας ταυτόχρονα στους εργαζόμενους την ευελιξία και την ελευθερία να εργάζονται με τους πλέον παραγωγικούς τρόπους. Καθώς περισσότεροι οργανισμοί υιοθετούν χώρους με ανοιχτή διαρρύθμιση, επιζητούν τεχνολογικές λύσεις που μεγιστοποιούν τον διαθέσιμο χώρο επάνω στο γραφείο, όπως επίσης και την παραγωγικότητα των εργαζομένων, αλλά και τις επενδύσεις σε εξοπλισμό τεχνολογίας», αναφέρει ο Dave Lincoln, vice president of Fixed Computing, Dell. «Πριν από 35 χρόνια, η Dell ανέτρεψε τον τρόπο κατασκευής και διάθεσης των PCs. Με το OptiPlex 7070 Ultra, αλλάζουμε και πάλι τα δεδομένα της κατηγορίας, με μια καινοτομική λύση desktop, η οποία είναι κρυμμένη σε κοινή θέα».

Dell Optiplex 7000 Series (Model 7070) ultra desktop, codename Mongoose shown with P2419HC monitor

Η έρευνα πελατών της Dell καταδεικνύει ότι οι εταιρείες εκτιμούν τη δυνατότητα αναβάθμισης των συστημάτων τους. Εκτιμούν επίσης ιδιαίτερα την αισθητική των συστημάτων All-in-One. Επειδή οι πελάτες έχουν την τάση να αναβαθμίζουν τους υπολογιστές τους συχνότερα από ότι τις οθόνες τους, η ανεξάρτητη αναβαθμισιμότητα του συστήματος Ultra συνδυάζει τα καλύτερα πλεονεκτήματα ενός παραδοσιακού υπολογιστή desktop με εκείνα ενός All-in-One σε μια μοναδική, νέα και καινοτομική πλατφόρμα.

Ευέλικτη, αναβαθμίσιμη και καινοτομική σχεδίαση

Το σύστημα OptiPlex 7070 Ultra διαθέτει στοιχεία με δυνατότητες προσαρμογής για την επίτευξη της απόλυτης ευελιξίας και απόδοσης. Τα βασικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Ανεξάρτητη αναβάθμιση PC και οθόνης, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να αλλάζουν, να αναβαθμίζουν και να επιδιορθώνουν οποιοδήποτε εξάρτημα ανά πάσα στιγμή
  • Η βάση της οθόνης, η οποία ενσωματώνει το PC και περιλαμβάνει επιλογές ασφάλειας, είναι σχεδιασμένη για να προστατεύει κατά κάθε απόπειρας παραποίησης
  • Οι ευέλικτες διαμορφώσεις είναι ιδανικές για περιβάλλοντα εργασίας με πολλαπλούς χρήστες και ανοικτό σχεδιασμό
  • Το σύστημα είναι παραμετροποιήσιμο για να εξυπηρετήσει διαφορετικά σενάρια χρήσης και μεθόδους εργασίας, σε συνδυασμό με συμβατά προϊόντα όπως βάση ρυθμιζόμενου ύψους, σταθερή βάση, στήριγμα VESA, τον βραχίονα Dell Single Monitor Arm | MSA20 για ανώτερη δυνατότητα ρύθμισης και τον βραχίονα Dell Dual Monitor Arm | MDA20 για πρόσθετη ευελιξία στο γραφείο
  • Απόδοση και κλιμάκωση που συμβαδίζει με τις ανάγκες των χρηστών, με επεξεργαστές μέχρι και Intel® Core™ vPro™ i7, 64GB μνήμης RAM, 1TB NVMe SSD και 2TB HDD

Επιπλέον, πρόσφατη έρευνα της Dell δείχνει ότι η χρήση δύο οθονών μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων μέχρι και 21%. Το σύστημα Ultra μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και τρεις οθόνες από 19 μέχρι 27 ίντσες, για αυξημένη παραγωγικότητα. Η παροχή ισχύος, τα δεδομένα, η εικόνα και ο ήχος δρομολογούνται μέσω ενός μοναδικού καλωδίου, όταν ο υπολογιστής Ultra συνδυάζεται με οθόνες Dell USB-C.

Το νέο σύστημα OptiPlex 7071 Tower προσφέρει δυνατότητες για καθηλωτική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στο γραφείο

Η Dell παρουσιάζει παράλληλα και το νέο σύστημα OptiPlex 7071 Tower, το οποίο είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που αξιοποιούν εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας («VR»), για δραστηριότητες όπως προγράμματα κατάρτισης και εφαρμογές σε τμήματα πωλήσεων. Διαθέτοντας κορυφαία απόδοση, πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αξεσουάρ, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των σημερινών χρηστών, αποτελεί το σύστημα desktop που παρέχει επιλογές ενισχυμένης παραγωγικότητας για τις καθημερινές χρήσεις. Ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι το πιο ισχυρό σύστημα της σειράς OptiPlex που έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, καθώς μπορεί να διατεθεί με συνθέσεις που περιέχουν επεξεργαστές 9ης γενιάς Intel® Core™, μέχρι τον κατανάλωσης έως 95W, 8-πύρηνο Core i9 με προαιρετική τεχνολογία Intel vPro®.

Dell Optiplex 7000 Series (Model 7070) ultra desktop, codename Mongoose, shown with P2419HC monitor

  • Αποτελώντας την πιο ευέλικτη λύση επιχειρησιακού desktop στον κόσμο, το Dell OptiPlex 7070 Ultra δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αναβαθμίσουν την οθόνη τους και το PC ξεχωριστά, αλλά και να επιλέξουν βάση για την οθόνη και να υποστηρίξουν μέχρι και τρεις οθόνες.

Βελτιστοποιημένα OptiPlex για το Dell Technologies Unified Workspace

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Dell Technologies ανακοίνωσε το Unified Workspace, μια διορατική προσέγγιση στα συστήματα που απευθύνονται σε εργαζόμενους, σχεδιασμένη για να προσφέρει μια εμπειρία χωρίς προβληματισμούς και έτοιμη να αξιοποιηθεί στον εργασιακό χώρο, ενισχύοντας και τα τμήματα Πληροφορικής. Η προσέγγιση αυτή προσφέρει αυτοματοποιημένες, ανοικτές και έξυπνες λύσεις διαχείρισης. Η νέα οικογένεια OptiPlex είναι βελτιστοποιημένη στο πλαίσιο του Dell Technologies Unified Workspace, κατά τρόπο ώστε τα τμήματα Πληροφορικής να μπορούν να εγκαθιστούν, να διασφαλίζουν, να διαχειρίζονται και να υποστηρίζουν με ευκολία αυτές τις συσκευές, με τους εργαζόμενους να είναι παραγωγικοί από την πρώτη κιόλας μέρα.

Διαθεσιμότητα:

  • Τα συστήματα Dell OptiPlex 7070 Ultra και Dell OptiPlex 7071 Tower θα είναι διαθέσιμα από τις 24 Σεπτεμβρίου. 

Επιπλέον πηγές