H μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού

H μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού
epa05975064 Olympiacos Piraeus players applaud fans after winning the Euroleague Final Four semi final basketball match between CSKA Moscow and Olympiacos Piraeus in Istanbul, Turkey, 19 May 2017. EPA/SEDAT SUNA

O Θρύλος διεκδικεί τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο της Ιστορίας του στην Κωνσταντινούπολη.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο της Ιστορίας του, καθώς αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague (21:00, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD). Στην Κωνσταντινούπολη, την πόλη που οι πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου το 2012 στην απαρχή της Ευρωπαϊκής κυριαρχίας τους, αναζητούν ακόμα έναν άθλο. Το “παρών” στο «Σινάν Ερντέμ» ίσως δώσει και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας στο Πρακτορείο Sport, o Έρικ Γκριν δηλώνει ότι είναι «έτοιμος για μεγάλα σουτ» και στον αποψινό τελικό. «Ήταν μία εξαιρετική μάχη αυτή με την ΤΣΣΚΑ και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη μάχη με τη Φενερμπαχτσέ. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε θέση να παίζω τελικό Euroleague με τον Ολυμπιακό και να διεκδικώ τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης», αναφέρει.

Ερωτηθείς για το πώς ο Ολυμπιακός σκοπεύει να “δυσαρεστήσει” την Φενερμπαχτσέ μέσα στην πόλη της, ο Έρικ Γκριν θα πει: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να γυρνούν την μπάλα και να εχουν το πάνω χέρι στα ριμπάουντ. Διαθέτουν μεγάλα κορμιά. Παίζουν πολύ καλά αυτό τον καιρό, να τους “χαλάσουμε” το τρανζίσιον και βέβαια το παιχνίδι του Μπογκντάνοβιτς».