Η Huffington Post στην Ελλάδα σε συνεργασία με την 24Media

Η Huffington Post στην Ελλάδα σε συνεργασία με την 24Media

Για τον προσεχή Νοέμβριο προγραμματίζεται το λανσάρισμα της «Huffington Post Greece».

Επιστρέφοντας στην γενέτειρα της, η Arianna Huffington, πρόεδρος και Editor-in-Chief του Huffington Post Media Group, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post όπως είπε, με τον μεγαλύτερο ψηφιακό εκδοτικό όμιλο της Ελληνικής αγοράς, την 24MEDIA, ενισχύοντας έτσι τη συνεχώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία του brand.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που φέρνουμε την The Huffington Post στην Ελλάδα, όχι μόνον λόγω της Ελληνικής κληρονομιάς μου, αλλά επειδή η Huffington Post εδράζεται κατά πολύ -και όχι τυχαία- στην Ελληνική παράδοση που διευκολύνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά», ανέφερε η Arianna Huffington, συμπληρώνοντας: «Με την υποστήριξη και εξειδίκευση του εξαιρετικού συνεργάτη μας στην Ελλάδα, της 24Media, θα χρησιμοποιήσουμε την υβριδική μας προσέγγιση του original reporting και την ολοκληρωμένη blog πλατφόρμα για να διηγηθούμε τις ιστορίες που έχουν σημασία και, κυρίως, για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα να αφηγηθούν οι ίδιοι τις ιστορίες τους, με λέξεις, εικόνες και video».

Η Huffington Post Greece θα έχει έδρα στην Αθήνα και σχεδιάζεται να λανσαρισθεί τον προσεχή Νοέμβριο. Το εγχείρημα υποστηρίζουν επίσης επιφανείς Έλληνες οικονομικοί εταίροι.

«Η The Huffington Post, αναδείχθηκε γρήγορα σε ένα πραγματικά μοναδικό και ιδιαίτερα καινοτόμο media brand, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και διεθνώς. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές ψηφιακό success story, που έχει τους αναγνώστες στο επίκεντρο. Θα αξιοποιήσουμε όλο μας το know-how και όλη μας την εμπειρία για να διασφαλίσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί γρήγορα και στην Ελλάδα. Είναι προνόμιο για εμάς να συνεργαζόμαστε με την The Huffington Post στην Ελλάδα, στη γενέτειρα της Arianna», ανέφερε ο CEO της 24Media, Σταύρος Δρακουλαράκος.

Η Huffington Post Greece είναι η 3η διεθνής έκδοση που ανακοινώθηκε μέσα στον τελευταίο μήνα και αποτελεί την πλέον πρόσφατη προσθήκη στο ενοποιημένο, παγκόσμιας εμβέλειας newsroom της The Huffington Post, το οποίο διαθέτει εκατοντάδες editors που συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο για να δημιουργήσουν περιεχόμενο σε 8 γλώσσες, χρησιμοποιώντας μία custom unified τεχνολογική πλατφόρμα.

Το newsroom της The Huffington Post θα καλύπτει 14 αγορές μέχρι το τέλος του 2015. Περίπου το 50% του traffic της Huffington Post, προκύπτει σήμερα εκτός ΗΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το εγχείρημα μπορείτε να βρείτε εδώ.