Οι 10 πλουσιότερες πρεμιέρες των box office στην ιστορία

Οι 10 πλουσιότερες πρεμιέρες των box office στην ιστορία

Με την νέα ταινία των Avengers να ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ, το CNN Money παρουσιάζει τις πιο κερδοφόρες πρεμιέρες του Χόλιγουντ.

Πολλοί είναι οι εκείνοι στο Χόλιγουντ που πιστεύουν ότι η νέα ταινία Avengers: Age of Ultron θα «σπάει» τα ταμεία αυτό το Σαββατοκύριακο δημιουργώντας νέο ιστορικό ρεκόρ.

Disney και Marvel Studios ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι οι εισπράξεις της πρώτης μέρας των λεγόμενων Avant-première ήταν 27,6 εκατ. δολάρια, ενώ τα στούντιο παραγωγής της ταινίας αναμένουν περί τα 210 εκατ. δολάρια μόνο για αυτό το ΣΚ.

Η «μάχη» των Avengers για την κορυφή του box office περνά μέσα από άλλες γνωστές ταινίες δράσης, όπως τα The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, τους μάγους των ταινιών Harry Potter αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό, καθώς στις δύο πρώτες θέσεις με τις περισσότερες εισπράξεις το πρώτο ΣΚ βρίσκονται τα The Avengers και Iron Man 3.

Αναλυτικά οι ταινίες με τις μεγαλύτερες εισπράξεις ταινιών στην ιστορία στα πρώτα τους ΣΚ όπως τις συγκέντρωσε το CNN Money:

opening weekend avengersopening weekend iron man 3opening weekend harry potter hallowsopening weekend dark knight risesopening weekend dark knightopening weekend catching fireopening weekend hunger gamesopening weekend spiderman 3opening weekend furious 7opening weekend twilight