Οι αλλαγές που έρχονται στα burger των McDonald’s

Οι αλλαγές που έρχονται στα burger των McDonald’s
SAN RAFAEL, CA - JULY 02: A McDonald's double cheesburger sits on a tray at a McDonald's restaurant on July 2, 2014 in San Rafael, California. According to a reader survey conducted by Consumer Reports, McDonald's hamburgers were rated as the worst tasting. KFC chicken and Taco Bell tacos and burritos also rated at the bottom for worst taste. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Ο δρόμος για την ανάκαμψη αρχίζει από τα ψητά ψωμάκια.

Οι άνθρωποι των McDonald’s πιστεύουν πως βρήκαν τη λύση για τις διαρκώς μειούμενες πωλήσεις της ταχύτερα αναπτυγμένης αλυσίδας fast food στον πλανήτη. Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος των McDonald’s, Steve Easterbro, η εταιρεία δεσμεύεται εκ νέου για την παροχή «ακόμη πιο ζεστού, ακόμη πιο νόστιμου» φαγητού και αυτό τίθεται στο επίκεντρο της στρατηγικής ανάκαμψής της, την οποία παρουσίασε πριν από περίπου ένα μήνα.

Στο πλαίσιο αυτής, τα McDonald ‘s πήραν την απόφαση να ψήνουν τα ψωμάκια που χρησιμοποιούν στα burger για πέντε δευτερόλεπτα παραπάνω από ό,τι συνήθιζαν μέχρι τώρα, σερβίροντας το φαγητό κατά 15 βαθμούς Κελσίου θερμότερο. Παράλληλα, θα αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίο ψήνονται τα μπιφτέκια. Σκοπός είναι να καταστούν πιο ζουμερά και πολύ πιο νόστιμα.

Ο Steve Easterbrook είναι οπαδός της αντίληψης πως οι μεγάλες αλλαγές έρχονται από τα μικρά πράγματα και ελπίζει πως με τον τρόπο αυτό η εταιρεία θα προσελκύσει πολλούς περισσότερους πελάτες. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα McDonald ‘s πειραματίζονται με το ψήσιμο των γευμάτων που σερβίρει. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, η εταιρεία σταμάτησε για κάποιο διάστημα το ψήσιμο στα ψωμάκια των burger, όμως οι καταναλωτές δεν έδειξαν να τρελαίνονται με την ιδέα.