Η Αντζελίνα Τζολί ζηλεύει απίστευτα την Αμάλ Κλούνεϊ

Η Αντζελίνα Τζολί ζηλεύει απίστευτα την Αμάλ Κλούνεϊ
epaselect epa06540537 US actress Angelina Jolie arrives ahead of the 71st annual British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall in London, Britain, 18 February 2018. The ceremony is hosted by the British Academy of Film and Television Arts (BAFTA). EPA/NEIL HALL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η διάσημη ηθοποιός δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Αμάλ έχει γίνει τόσο δημοφιλής στο Χόλυγουντ.

Η Αντζελίνα Τζόλι ζηλεύει απίστευτα την Αμάλ Κλούνεϊ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν φίλοι της ηθοποιού καθώς, όπως λένε, «πιστεύει ότι η Αμάλ της έχει κλέψει την ταυτότητά της» ως την πιο λαμπερή φιλάνθρωπο του κόσμου. Πηγές που βρίσκονται κοντά στην ηθοποιό δήλωσαν στο περιοδικό Page Six ότι «η Αντζελίνα απεχθάνεται όλη αυτήν την προσοχή που προσελκύει η Αμάλ, είναι όμορφη, έξυπνη, κομψή έχει μία όμορφη οικογένεια και σημαντική δουλειά για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Επίσης, πιστεύει ότι το ζεύγος Κλούνεϊ (πρώην στενοί της φίλοι), έχουν πάρει θέση δημόσια υπέρ του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ, ενώ εκείνη εμφανίζεται ως «τρελή και πατροναριστική» κατά τη δικαστική διαμάχη για την έκδοση του διαζυγίου.

Πάντως η διάσημη ηθοποιός, επιμένει η πηγή, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Αμάλ έχει γίνει τόσο δημοφιλής στο Χόλυγουντ. Όσον αφορά την Αμάλ, η ίδια πηγή αναφέρει ότι δεν ανησυχεί καθόλου για το τι λέει και τι πιστεύει η Άντζι καθώς η ίδια είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια και το έργο της.

Δείτε ακόμη: Τι είναι αυτό που κάνει την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να συναντιούνται ακόμη