Η Apple λανσάρει έναν νέο αποταμιευτικό λογαριασμό

Η Apple λανσάρει έναν νέο αποταμιευτικό λογαριασμό
Wallet icon displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on January 29, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Μια νέα υπηρεσία "ξεκλειδώνει" για τους πελάτες της Apple.

Από σήμερα, οι κάτοχοι καρτών Apple θα μπορούν να αυξάνουν τις ανταμοιβές Daily Cash τους με έναν αποταμιευτικό λογαριασμό Apple της Goldman Sachs.

Αυτές οι ανταμοιβές κερδίζονται κάθε φορά που ο κάτοχος της κάρτας χρησιμοποιεί την Apple Card για να πραγματοποιήσει μια αγορά – με επιλεγμένους εμπόρους που προσφέρουν απεριόριστη επιστροφή μετρητών 3%. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το πού κατατίθενται αυτές οι χρηματικές επιστροφές και να τις ανακατευθύνουν στον αποταμιευτικό τους λογαριασμό για να κερδίζουν τόκους επί των χρημάτων αυτών, επιπλέον των χρημάτων που καταθέτουν από εξωτερικό τραπεζικό λογαριασμό.

«Ο λογαριασμός βοηθά τους χρήστες να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο το δημοφιλές όφελος της Apple Card – το Daily Cash – παρέχοντάς τους παράλληλα έναν εύκολο τρόπο να εξοικονομούν χρήματα κάθε μέρα», δήλωσε η Τζένιφερ Μπέιλι, αντιπρόεδρος της Apple για το Apple Pay και το Apple Wallet. «Στόχος μας είναι να δημιουργούμε εργαλεία που βοηθούν τους χρήστες να έχουν μια πιο υγιή οικονομική ζωή, και η ενσωμάτωση της αποταμίευσης στην Apple Card στο Wallet τους δίνει τη δυνατότητα να δαπανούν, να στέλνουν και να αποθηκεύουν Daily Cash άμεσα και απρόσκοπτα – όλα από ένα μέρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το επιτόκιο του αποταμιευτικού λογαριασμού της Apple βρίσκεται σήμερα στο 4,15%, το οποίο είναι πάνω από 11 φορές μεγαλύτερο από τον εθνικό μέσο όρο. Επιπλέον, ο λογαριασμός δεν απαιτεί ελάχιστη κατάθεση, δεν χρεώνει τέλη και δεν δεσμεύει τους αποταμιευτές με απαιτήσεις ελάχιστου υπολοίπου.

Οι αποταμιευτές που θέλουν να παρακολουθούν τις αποταμιεύσεις τους θα μπορούν να βλέπουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους και τους κερδισμένους τόκους από το ταμπλό αποταμίευσης στο πορτοφόλι τους. Και, αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τον αποταμιευτικό τους λογαριασμό, μπορούν να το κάνουν εύκολα, μεταφέροντας τα χρήματα αυτά σε έναν συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό ή στην κάρτα Apple Cash, χωρίς καμία χρέωση.

Για πολλούς πιστούς χρήστες της Apple, η προσθήκη ενός αποταμιευτικού λογαριασμού στο μείγμα τούς δίνει την ελευθερία να ενοποιήσουν περαιτέρω όλους τους χρηματοοικονομικούς τους λογαριασμούς και να έχουν μια λεπτομερή εικόνα των υπολοίπων των λογαριασμών τους από το πορτοφόλι της Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: