Η ατάκα Τσίπρα σε Γεννηματά για τον «Γιώργο» και το «Καστελόριζο» και η απάντηση Παπανδρέου

Η ατάκα Τσίπρα σε Γεννηματά για τον «Γιώργο» και το «Καστελόριζο» και η απάντηση Παπανδρέου
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) μιλά με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλή της Δημοκρατικής Παράταξης Φώφη Γεννηματά (Δ) στη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Μόνο κοινότυπη δεν ήταν η συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Μια κόντρα που περιλαμβάνει τα μνημόνια, το Καστελόριζο και τον ρόλο των καραμανλή, Παπανδρέου και Σαμαρά γέννησε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά για την ενημέρωση σχετικά με το Κυπριακό και τις αποφάσεις του Eurogroup.

Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις ήρθε από τον πρωθυπουργό, ο οποίος είπε στην Φώφη Γενημματά μπροστά στις κάμερες «Θα πάρουμε και το Γιώργο μαζί να πάμε στο Καστελόριζο». Προηγουμένως ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «εσείς μας βάλατε στο μνημόνιο εγώ προσπαθώ να σας βγάλω», για να του απαντήσει εκείνη ότι «Μας έχεις βάλει σε δύο καινούργια μνημόνια οπότε τώρα δεν έχεις περιθώριο να τα λες αυτά».

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν άφησε αναπάντητες τις αναφορές στο πρόσωπό του, γράφοντας από τον λογαριασμό του στο Twitter: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!».