Η Austrian Post εξαγόρασε το 80% της ελληνικής Agile Actors

Η Austrian Post εξαγόρασε το 80% της ελληνικής Agile Actors
Austrian Post, Austrian postal service - picture taken in Vienna, Austria, on 12 th March 2019. (Photo by HERBERT NEUBAUER / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP) Photo: AFP
Η επένδυση της Austrian Post στην Agile Actors δίνει τη δυνατότητα στην τελευταία να γίνει ακόμη πιο στενός στρατηγικός συνεργάτης και μέλος του ομίλου Austrian Post Group.

Στα χέρια της Austrian Post πέρασε το 80% της ελληνικής Agile Actors που είναι μεγαλύτερους οργανισμούς ανάπτυξης λογισμικού και μηχανικής δεδομένων.

Η επένδυση της Austrian Post στην Agile Actors δίνει τη δυνατότητα στην τελευταία να γίνει ακόμη πιο στενός στρατηγικός συνεργάτης και μέλος του ομίλου Austrian Post Group, παρέχοντας υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και μηχανικής δεδομένων σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η στρατηγική συνεργασία με την Austrian Post προσφέρει τεράστιες δυνατότητες τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τους πελάτες της Agile Actors», δήλωσε η διοίκηση της Agile Actors. “Με την τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη λογισμικού και την ευέλικτη κουλτούρα μας, είμαστε σε καλή θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας στους Ευρωπαίους πελάτες μας και να υποστηρίξουμε τα σχέδια ψηφιακού μετασχηματισμού της Austrian Post Group”, συμπλήρωσε η ομάδα της Agile Actors.

Με τον Δημήτρη Λίβα, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Agile Actors από το 2012 να δηλώνει μέσω Linkedin «είμαι ενθουσιασμένος που ηγούμαι της Agile Actors μαζί με τους συνεργάτες μου, Αλέξανδρο Μπασακίδη και Ηλία Δρακόπουλο, καθώς εργαζόμαστε για την υλοποίηση των φιλοδοξιών μας για παγκόσμια επέκταση. Με την πρόσφατη συνεργασία μας με την Österreichische Post AG, έχουμε περισσότερη δύναμη από ποτέ να καινοτομούμε και να παρέχουμε υπηρεσίες αιχμής για την ανάπτυξη Tech Professionals για οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη».

Με ετήσια έσοδα περίπου 2,5 δις. ευρώ και περισσότερους από 27.000 υπαλλήλους, η Austrian Post είναι ο κορυφαίος πάροχος logistics και ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Αυστρία. Επιπλέον, ο όμιλος Austrian Post Group περιλαμβάνει μια σειρά από θυγατρικούς οργανισμούς στους τομείς των ταχυδρομικών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιών, του ηλεκτρονικού εμπορίου, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και τώρα με τους Agile Actors στο Technology Services.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ότι αφορά την AGILE ACTORS I.K.E. που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 η οποία παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και υποστήριξης και ολοκλήρωσης συστήματος λογισμικού εμφάνισε το 2021 κύκλο εργασιών 4.743.723,97 ευρώ από 4.925.309,18 ευρώ και καθαρά κέρδη 1.019.096,96 ευρώ έναντι 1.038.306,95 ευρώ το 2020.

Η AGILE ACTORS Hellas Μονοπρόσωπη I.K.E. εμφάνισε στη χρήση του 2021 (τελευταίος δημοσιευμένος ισολογισμός στο ΓΕΜΗ) κύκλο εργασιών 8.877.340,07 ευρώ και κέρδη 1.812.293,53 ευρώ. Το 2020 ο κύκλος εργασιών της ήταν 6.825.365,88 ευρώ και τα κέρδη στα 1.276.608,75 ευρώ. Η Agile Actors Hellas ιδρύθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2018 με αντικείμενο μεταξύ άλλων την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης έργων πληροφορικής, υπηρεσιών διαχείρισης ομάδων επαγγελματιών πληροφορικής για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής ή την παραγωγή λογισμικού, υπηρεσιών ελέγχου ποιότητας εφαρμογών πληροφορικής, κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: