Η AXA δίνει το λόγο στους πελάτες της

Η AXA δίνει το λόγο στους πελάτες της
Portrait of beautiful young woman working in the office.; Shutterstock ID 329231378; PO: GROUPE - Business; UN: CDG

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι πελάτες μπορούν να εκφράσουν δημοσίως τη γνώμη τους για τις υπηρεσίες που έλαβαν.

Όταν καλείσαι να επιλέξεις υπηρεσίες και προϊόντα, η γνώμη φίλων και γνωστών είναι συνήθως και η πιο αξιόπιστη. Πόσο μάλλον, όταν η επιλογή που πρέπει να κάνεις αφορά στο ασφαλιστικό σου πρόγραμμα. Πόσο αξιόλογες είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες μιας εταιρείας, πόσο γρήγορη είναι η ανταπόκριση των εκπροσώπων της σε επείγουσες καταστάσεις, τί πιθανά ζητήματα μπορεί να προκύψουν;

Η AXA «ακούει» τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών της και επιδιώκει να αναβαθμίζει διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να εκφράσουν δημοσίως τη γνώμη τους για τις υπηρεσίες που έλαβαν από εκείνη.

Πώς; Μέσα από ένα σύστημα ανοιχτής αξιολόγησης, οι πελάτες λαμβάνουν ψηφιακή ειδοποίηση με ένα απλό e-mail ή sms, αμέσως μετά την αποζημίωσή τους και μπορούν να μοιραστούν με το ευρύ κοινό την εμπειρία τους, να δώσουν την βαθμολογία τους και να λάβουν απάντηση από εκπροσώπους της εταιρείας για κάθε πιθανό ζήτημα.

Τη λειτουργία της υπηρεσίας και την πιστοποίηση των βαθμολογιών έχει αναλάβει η κορυφαία εταιρεία ανατροφοδότησης, eKomi.

Η AΧΑ είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία εφαρμόζει την πρωτοβουλία TCF (Transparent Customer Feedback) κάνοντας ένα τολμηρό βήμα και επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, αλλά και την πλήρη διαφάνεια στη σχέση της με τους πελάτες.