Η B&B Italia και ο Δελούδης γιορτάζουν 50 χρόνια συνεργασίας σε μια αποκλειστική εκδήλωση με τον Piero Lissoni

Η B&B Italia και ο Δελούδης γιορτάζουν 50 χρόνια συνεργασίας σε μια αποκλειστική εκδήλωση με τον Piero Lissoni
Ο Piero Lissoni είναι διάσημος Ιταλός αρχιτέκτονας, σχεδιαστής και Creative Director της B&B Italia.

Η εταιρεία Δελούδης, ηγέτης στη βιομηχανία του design, γιορτάζει την 50ή επέτειο από την ίδρυσή της, με μια ειδική εκδήλωση στην οποία θα παραστεί ο διάσημος Piero Lissoni, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της B&B Italia από το 2021.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο showroom Δελούδης, επί της Λ. Κηφισίας 358 στο Χαλάνδρι, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, όπου θα υπάρχει εντυπωσιακή έκθεση των εμβληματικών σχεδίων της B&B Italia, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής Le Bambole, της πολυθρόνας Serie Up και του συστήματος καναπέδων Camaleonda.

Σε μια συνολική επιφάνεια 580 τ.μ. που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις συλλογές των οίκων B&B Italia, Maxalto, Arclinea designers kitchens, Azucena, καθώς επίσης και στις συλλογές φωτιστικών
της Flos και της Louis Poulsen.

Ως εξέχουσα προσωπικότητα του σύγχρονου design, ο αρχιτέκτονας και σχεδιαστής Piero Lissoni έχει συμβάλλει σημαντικά όχι μόνο στο χώρο της αρχιτεκτονικής, αλλά και της εσωτερικής διακόσμησης, του προϊοντικού design και της γραφιστικής τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Από τον Ιανουάριο του 2021, ο Piero Lissoni έχει αναλάβει το ρόλο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της B&B Italia, καταστρώνοντας τη στρατηγική της εταιρίας για την εξέλιξη της εικόνας της, και επιβλέποντας τον στιλιστικό κώδικα και την οπτική ταυτότητά της. Επίσης εκτελεί χρέη art director για άλλες κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια του event, ο Piero Lissoni θα μοιραστεί πληροφορίες για το μέλλον του design, αιχμαλωτίζοντας το κοινό με το όραμα και την τεχνογνωσία του.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης μια εμπνευσμένη παρουσίαση των τελευταίων καινοτομιών στο χώρο του σχεδίου, υπογραμμίζοντας τις κοινές αξίες και τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των εταιριών Δελούδης και B&B Italia, που μετρά πάνω από μισό αιώνα. «Είμαστε πολύ περήφανοι που υποδεχόμαστε στην Αθήνα τον Piero Lissoni, στενό φίλο και Καλλιτεχνικό Διευθυντή της B&B Italia, για να γιορτάσουμε σε μια ξεχωριστή βραδιά, στο ομώνυμο κατάστημα της Αθήνας, τον ισχυρό δεσμό και τη δυναμική συνεργασία με έναν έμπιστο συνεργάτη, με τον οποίο πορευόμαστε μαζί εδώ και 50 χρόνια». Κωνσταντίνος Δελούδης, Διευθύνων Σύμβουλος Δελούδης Α.Ε.

Μια εξαιρετική εκδήλωση που υπόσχεται να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία, όπου οι λάτρεις του design, οι επαγγελματίες του κλάδου και οι γνώστες του αντικειμένου θα βρεθούν κοντά για να γιορτάσουν το συναρπαστικό ταξίδι της Δελούδης και το όραμα του Piero Lissoni.