Η Blake Lively δεν χάνει το χιούμορ της και δωρίζει 1 εκατ. δολάρια για τον κορωνοϊό

Η Blake Lively δεν χάνει το χιούμορ της και δωρίζει 1 εκατ. δολάρια για τον κορωνοϊό
epa07543566 US actress Blake Lively attends the US premiere of the film 'Pokemon Detective Pikachu' in New York, New York, USA, 02 May 2019. EPA/PETER FOLEY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η ηθοποιός μας συμβούλευσε να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε -χρήματα, αγάπη, βοήθεια, προσοχή και φροντίδα-  σε όσους την έχουν ανάγκη και κυρίως στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Blake Lively είναι ένα από τα πιο cool άτομα του Hollywood. Δεν διστάζει να τσαλακώνεται, αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με χιούμορ, ενώ σε συνδυασμό με τον σύζυγο της Ryan Reynolds δημιουργούν το τέλειο duo.

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κάνει να τη θαυμάζουμε ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός πως ανακοίνωσε ότι θα κάνει μία δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Blake Lively ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Ryan Reynolds θα προσφέρουν 1 εκατ. δολάρια, ενώ μας συμβούλευσε να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε -χρήματα, αγάπη, βοήθεια, προσοχή και φροντίδα-  σε όσους την έχουν ανάγκη και κυρίως στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Συγκεκριμένα, η Blake Lively έγραψε «Ο Covid-19 έχει έχει βλάψει με βίαιο τρόπο ηλικιωμένους και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος. Ο Ryan κι εγώ δωρίζουμε 1 εκατ. δολάρια στο @feedingamerica και στο @foodbankscanada. Αν μπορείτε να δώσετε, αυτοί οι οργανισμοί χρειάζονται τη βοήθειά σας. Παρόλο που πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας για να προστατεύουμε αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα ατομικής καραντίνας, μπορούμε να κρατηθούμε σε επαφή. Να θυμάστε εκείνους που είναι μόνοι και απομονωμένοι. Με Facetime, Skype, κάντε ένα βίντεο. Θυμηθείτε πως η αγάπη μπορεί να ταξιδέψει μέσα απ’ όλο αυτό. Oι κοινωνίες εξελίσσονται- ψωνίζοντας για τους ηλικιωμένους, μαγειρεύοντας για τα παιδιά. Μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι, ο ένας για τον άλλον, έστω κι αν αυτό είναι απλά να μένουμε στο σπίτι. Να στείλουμε τόση αγάπη».

 

View this post on Instagram

 

@feedingamerica @foodbankscanada ♥️

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Η ηθοποιός μάλιστα έκανε και ένα αστείο στην ανάρτηση της, γράφοντας «Και τώρα ας πει κάποιος παρακαλώ στον Ryan πως η συναισθηματική απόσταση από την πεθερά του δεν προσφέρει τίποτα. Τίποτα δεν μπορεί να τον σώσει (απ’ αυτήν)».