Η Cardlink στηρίζει τις επιχειρήσεις στην εποχή του re-opening!​

Η Cardlink στηρίζει τις επιχειρήσεις στην εποχή του re-opening!​
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Μέσα από μία ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών η Cardlink ενισχύει τις επιχειρήσεις με τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούν οι νέες ανάγκες της αγοράς.

SPONSORED CONTENT

Η αβεβαιότητα της εποχής που ζούµε και η ανάγκη για γρήγορες και αποτελεσµατικές λύσεις είναι σήµερα πιο εµφανείς από ποτέ. Η πανδηµία Covid-19 έφερε αλλαγές στην καθηµερινότητα των ανθρώπων και των επιχειρήσεων. Έφερε επίσης στο προσκήνιο έντονες ανάγκες
προσαρµογής σε νέα δεδοµένα. Αυτό σηµαίνει νέες συνθήκες λειτουργίας, εργασίας, παραγωγής, παροχής προϊόντων και υπηρεσιών.

Η cardlink, η εταιρεία του Οµίλου Quest που εξειδικεύεται στις ηλεκτρονικές πληρωµές, ανταποκρίθηκε γρήγορα στις εξελίξεις που διαµόρφωσε η πανδηµία προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες προσαρµοσµένες στις νέες συνθήκες. Χάρη στα νέας γενιάς Android POS της εταιρείας η πληρωµή µπορεί να γίνεται ανέπαφα, µε κάρτα ή µε wallet app και η απόδειξη µπορεί να αποστέλλεται στον καταναλωτή µε sms ή µε email (εάν αυτός το επιθυµεί). Έτσι ελαχιστοποιείται η επαφή µεταξύ ταµία και καταναλωτή. Τα Android POS έχουν µεγάλη οθόνη αφής που καθαρίζεται εύκολα, είναι πολυ-λειτουργικά και αποτελούν για τις επιχειρήσεις έναν ισχυρό σύµµαχο, ώστε να µπορούν να  εξυπηρετούν τους πελάτες τους µε ασφάλεια και συνέπεια.  Άλλες επιπλέον λειτουργίες, όπως άµεση διασύνδεση µε την ταµειακή µηχανή, που σηµαίνει λιγότερες κινήσεις και ταχύτητα εξυπηρέτησης, εύκολη online παραγγελία για αναλώσιµα, QR και barcode scanners, εξυπηρέτηση 24/7 µε τo πάτηµα ενός κουµπιού, δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής και άλλα, συνθέτουν µια βελτιστοποιηµένη εµπειρία νέας εποχής.

Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Η νέα πραγματικότητα έκανε ακόµα πιο επιτακτική την ανάγκη των επιχειρήσεων για εύκολες και γρήγορες λύσεις και στον τοµέα του ηλεκτρονικού εµπορίου, το οποίο γιγαντώθηκε τάχιστα, ιδιαίτερα τις ηµέρες του lock-down. Η Cardlink, µέσω της υπηρεσίας των Payments Links δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δεχθούν πληρωµές µε κάρτα ακόµα κι αν δεν έχουν e-shop! Έτσι, µπορούν να δέχονται εύκολα online πληρωµές από τους πελάτες τους, αποστέλλοντάς τους ένα link µέσω του οποίου πραγµατοποιείται η πληρωµή. Με αυτόν τον τρόπο
µπορούν να κάνουν πωλήσεις από οποιοδήποτε ψηφιακό ή ηλεκτρονικό κανάλι, ακόµα και από το τηλέφωνο.

Η νέα selfservice ψηφιακή πλατφόρµα Cardlink apollo, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη, από όπου κι αν βρίσκεται, να έχει την πλήρη και αναλυτική εικόνα των συναλλαγών που πραγµατοποιούνται στην επιχείρησή του, είτε αφορά στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό του κατάστηµα. Με real-time ενηµέρωση, reporting, στατιστικά στοιχεία και αναλυτικά γραφήµατα έχει τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής του αποµακρυσµένα, κάθε στιγµή της ηµέρας και µε µια µατιά!

Η ομαδα της cardlink ερευνά συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς και τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και δηµιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την εµπειρία των συναλλαγών τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό εµπόριο.

Τα νέα Android POS αποτελούν για τις επιχειρήσεις έναν ισχυρό σύμμαχο, ώστε να μπορούννα εξυπηρετούν τους πελάτες τουςμε ασφάλεια και συνέπεια.

*Το άρθρο δημοσιεύεται στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα και ψηφιακά μέσω της Readpoint.gr.