Η εταιρεία παπουτσιών του Ρότζερ Φέντερερ «μεγαλώνει» στην Αμερική, με αύξηση πωλήσεων 61%

Η εταιρεία παπουτσιών του Ρότζερ Φέντερερ «μεγαλώνει» στην Αμερική, με αύξηση πωλήσεων 61%
epa08150196 Roger Federer of Switzerland in action during his second round match against Filip Krajinovic of Serbia on day three of the Australian Open tennis tournament at Rod Laver Arena in Melbourne, Australia, 22 January 2020. EPA/MICHAEL DODGE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιδιώκει να οξύνει την εικόνα της στην περιοχή ως premium αθλητική μάρκα.

Σημαντική άνοδο στα έσοδα από πωλήσεις κατέγραψε η ελβετική εταιρεία παπουτσιών On Holding, που στηρίζεται από τον θρύλο του παγκόσμιου τένις Ρότζερ Φέντερερ.

Η On ανακοίνωσε πως τα συνολικά έσοδα της από πωλήσεις έφτασαν τα 481 εκατ. ελβετικά φράγκα (533 εκατ. δολάρια) για το τρίτο τρίμηνο του 2023, ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της εταιρείας ανέμεναν πωλήσεις 458 εκατ. φράγκων.

Οι πωλήσεις της On στην αγορά της Βόρειας Αμερικής αυξήθηκαν κατά 61% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2022 ενώ οι πωλήσεις στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού ενισχύθηκαν κατά 72%.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, έχοντας ιδρυθεί πριν από 10 χρόνια η On επεκτάθηκε με ταχείς ρυθμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, εν μέρει χάρη στην ισχυρή αποδοχή από ένα αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών χονδρικής και εξειδικευμένων καταστημάτων τρεξίματος. Τώρα, θα επιδιώξει να επικεντρωθεί περισσότερο στους υφιστάμενους συνεργάτες χονδρικής και στις επιχειρήσεις της απευθείας στον καταναλωτή, είτε μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου είτε μέσω ιδιόκτητων καταστημάτων.

Η On έχει ήδη απομακρύνει τα προϊόντα της από περίπου 200 σημεία στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, τα οποία επικεντρώνονται περισσότερο σε προϊόντα υποδημάτων με προσανατολισμό στην άνεση παρά σε παπούτσια για αθλητές.

Επιδιώκει να οξύνει την εικόνα της στην περιοχή ως premium αθλητική μάρκα, δήλωσε σε συνέντευξή του ο συνδιευθύνων σύμβουλος Μάρτιν Χόφμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: Bloomberg.com