Η εταιρεία που δε θα σας αφήσει ποτέ χωρίς μπαταρία στο κινητό

Η εταιρεία που δε θα σας αφήσει ποτέ χωρίς μπαταρία στο κινητό

Η εταιρεία Brightbox φορτίζει το κινητό σας όπου κι αν βρεθείτε.

«Nomophobia» κοινώς «no-mobile-phone phobia» – πρόκειται για μια απ’ τις μεγαλύτερες φοβίες του σύγχρονου κόσμου. Σίγουρα θα έχετε δει ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι για να βρουν μια πρίζα να φορτίσουν το κινητό τους, ίσως είστε και εσείς ανάμεσα σε αυτούς.

Η σκέψη του να μείνουν χωρίς κινητό τρομοκρατεί τους περισσότερους ανθρώπους, γι αυτό και οι εταιρείες κινητών προσπαθούν να φτιάξουν εκείνο το κινητό με τη μεγαλύτερη ζωή σε μπαταρία.

Μέχρι να γίνει αυτό, «δράση» αναλαμβάνει η εταιρεία Brightbox.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη πλατφόρμα λογισμικού και κατασκευαστική εταιρεία επαναφόρτισης κινητών. Έχετε δει τους ανθρώπους στο αεροδρόμιο που ψάχνουν να φορτίσουν το κινητό τους; Οι σταθμοί φόρτισης των κινητών στα περισσότερα αεροδρόμια του εξωτερικού και ειδικά της Αμερικής είναι της εταιρείας Brightbox.

Tα αεροδρόμια, όμως, είναι μόνο η αρχή. Η Brightbox παρέχει επίσης τις υπηρεσίες της σε ξενοδοχεία , νοσοκομεία, εκδηλώσεις, θεματικά πάρκα και άλλα μέρη.

Ο κατάλογος των συνεργασιών αυξάνεται σε καθημερινή βάση και συμπεριλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες όπως η Intel , η Coca – Cola , η Heineken και άλλες δεκάδες εταιρείες παγκόσμιας κλάσης.

Εκτός απ’ τους σταθερούς σταθμούς φόρτισης , η εταιρεία έχει επίσης ένα τμήμα υπεύθυνο για τις εμπορικές εκθέσεις και τα συνέδρια – στα οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της ώστε να μη μείνει κανένας επισκέπτης χωρίς μπαταρία.