Η εξαγορά της Hipmunk απ’ την Concur θα αλλάξει για πάντα τα επαγγελματικά ταξίδια

Η εξαγορά της Hipmunk απ’ την Concur θα αλλάξει για πάντα τα επαγγελματικά ταξίδια

Η ταξιδιωτική startup μπαίνει στην «οικογένεια» της SAP.

H Concur, η εταιρεία παροχής εξειδικευμένων λύσεων διαχείρισης εταιρικών εξόδων ανακοίνωσε την εξαγορά της ταξιδιωτικής startup Hipmunk κάνοντας έτσι την διαχείριση των εταιρικών ταξιδιών και τις κρατήσεις ξενοδοχείων για τις εταιρείες ακόμα πιο εύκολη, χωρίς να χουν γίνει γνωστοί οι όροι της εξαγοράς.

Ο αντιπρόεδρος της Concur στα θέματα ταξιδιών, Tim MacDonald χαρακτήρισε την προσθήκη της Hipmunk στην οικογένεια της SAP ως μια προσπάθεια «να βελτιώσουμε τις προτάσεις της Concur για όσους επαγγελματίες ταξιδεύουν συχνά, μαθαίνοντας απ’ την Hipmunk». Να θυμίσουμε πως η SAP εξαγόρασε την Concur το 2014 για 8,3 δισ. δολάρια.

Η Concur αναμένεται να προσφέρει επιπλέον ταξιδιωτικές επιλογές στην πλατφόρμα της χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης πτήσεων και ξενοδοχείων της Hipmunk σε συνδυασμό με τα δικά της εργαλεία για τη διαχείριση των επαγγελματικών εξόδων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Hipmunk , την πλέον καινοτόμα εταιρεία στην αναζήτηση ταξιδιών στην οικογένεια της Concur και της SAP» δήλωσε η πρόεδρος της Concur Elena Donio. «Η Concur προσπαθεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους ταξιδιώτες στην πλατφόρμα της, και είμαστε σίγουροι πως με τη βοήθεια της Hipmunk θα συνεχίσουμε να διατηρούμε ευχαριστημένους τους πελάτες, ενώ παράλληλα θα ανανεώνουμε την ατζέντα μας για τους εταιρικούς πελάτες μας» προσέθεσε η Donio.

Η Hipmunk έχει συγκεντρώσει 55 εκατ. δολάρια απ’ το 2010 με εταιρείες και επενδυτές όπως Ignition Partners, Institutional Venture Partners, Nokia Growth Partners, Oak Investment Partners, SV Angel, Webb Investment Network, and a bevy of angels, Automattic’s Matt Mullenweg και Ashton Kutcher να έχουν συνεισφέρει οικονομικά.