Οι φετινές καινοτομίες της Intracom Telecom στο Mobile World Congress

Οι φετινές καινοτομίες της Intracom Telecom στο Mobile World Congress

Οι νέες προτάσεις της τεχνολογικής εταιρείας για τον κόσμο των "έξυπνων" σπιτιών και των ασύρματων δικτύων.

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά η Intracom Telecom συμμετέχει στο Mobile World Congress (MWC). Φέτος, μεταξύ άλλων, η εταιρία παρουσιάζει:

– Τις ασύρματες λύσεις οικιακής και εταιρικής πρόσβασης προσφέροντας ταχύτητες σύνδεσης 5G.

– Το σύστημα υψηλής χωρητικότητας για ταχύτητες έως 10 Gbit/s, το οποίο λειτουργεί σε συχνότητες Millimetre-Wave.

– Tην πλατφόρμα διαχείρισης δικτύων και υποδομών για μία ευρεία γκάμα εφαρμογών σε όλους τους τομείς ασύρματης πρόσβασης, μετάδοσης & IoT.

Επιπλέον, παρουσιάζει την πλατφόρμα για υπηρεσίες Virtualized WiFi, που επιτρέπει σε παρόχους καθώς και δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς να ενοποιούν, να μοιράζονται και να αξιοποιούν αποδοτικά φυσικούς πόρους WiFi.

Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας, η πλατφόρμα Big Data Analytics, η οποία προσφέρει αποτελεσματική αξιοποίηση των δεδομένων που έχουν στη διάθεσή τους οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για έξυπνες πόλεις και μεγάλα συγκροτήματα, που περιλαμβάνει έξυπνο φωτισμό, διαχείριση απορριμμάτων, έλεγχο κυκλοφορίας και ήχου, έξυπνη στάθμευση, και υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Αυτές οι λύσεις είναι ενσωματωμένες στην IοT πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου της εταιρείας, η οποία βοηθά στην αποτελεσματική οργάνωση πολλαπλών υπηρεσιών έξυπνης πόλης συμβάλλοντας παράλληλα στην ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων της πόλης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων για τους δήμους και τις κοινότητες.

Η εταιρεία παρουσιάζει, επίσης, τις τελευταίες λύσεις της για το έξυπνο σπίτι.