Η Generation Y – International eBusiness Hub καλύπτει ζωντανά για φέτος ολόκληρο το 6ο Delphi Economic Forum

Η Generation Y – International eBusiness Hub καλύπτει ζωντανά για φέτος ολόκληρο το 6ο Delphi Economic Forum
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) ο δημοσιογράφος του Politico Florian Eder (Κ) και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Pedro Sánchez (Δ) παρακολουθούν ομιλία στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, Δευτέρα 10 Μαΐου 2021. Το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα διαρκέσει από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, 10-15 Μαΐου 2021 και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Στους 10 θεματικούς πυλώνες του Φόρουμ θα συμμετάσχουν στις συζητήσεις, είτε με φυσική παρουσία στα ειδικά διαμορφωμένα στούντιο στο Ζάππειο είτε διαδικτυακά, περισσότεροι από 1.000 προσκεκλημένοι ομιλητές από 42 χώρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπό την αιγίδα της Αυτού Εξοχότητας Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ξεκινάει σήμερα τις εργασίες του το 6ο Delphi Economic Forum, του οποίου την ψηφιακή προώθηση και κάλυψη έχει αναλάβει εξολοκλήρου η Generation Y – International eBusiness Hub, και θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, πολυπληθής ομάδα από την Generation Y έχει κινητοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ώστε να φέρει εις πέρας το απαιτητικό έργο της ζωντανής κάλυψης όλων των δρώμενων του διεθνούς φόρουμ, στις πιο γνωστές social media πλατφόρμες: Linkedin, Twitter, Facebook, Instagram.

Μάλιστα, το Delphi Economic Forum, το οποίο και φέτος θα προβληθεί αποκλειστικά online, έχει εμπιστευτεί την εξειδίκευση της Generation Y και σε περαιτέρω υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν όλο το χρονικό διάστημα που προηγείται κι έπεται της εβδομάδας που διεξάγεται, επίσης για έκτη συνεχόμενη χρονιά:

  • Performance marketing με στόχο την προσέλκυση συμμετεχόντων.
  • Social media management στις επίσημες σελίδες του DEF στα Linkedin, Twitter, Facebook και Instagram, με στόχο την προβολή των θεμάτων που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας και πρόκειται να καλυφθούν από τους επιφανείς ομιλητές του forum.
  • Έρευνα ικανοποίησης των χορηγών και συμμετεχόντων του forum και συμβουλευτική, με στόχο τη βελτίωση της ίδιας της διοργάνωσης την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα της Generation Y υπόσχεται και φέτος να διατηρήσει στην κορυφή των social trends το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ενός από τα σημαντικότερα fora της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο επικεφαλής της δυναμικής αυτής ομάδας digital experts, Αναστάσιος Σπανίδης, Co-Founder & CEO της Generation Y, θα είναι και φέτος ανάμεσα στους εκλεκτούς εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και θα έχει την ευκαιρία να παραθέσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους κκ Άκη Γιούχα, COO της Optima Bank, Σάββα Τορτοπίδη, Chief Digital Officer της Masoutis S.A., Μίκη Παπακυριακού, CEO Asics Greece, και Κατερίνα Παπαϊωάννου, Owner & COO της Lapin House SA, κατά τη διάρκεια του section ECOMMERCE AND THE REAL ECONOMY”, το οποίο διεξάγεται την Παρασκευή 14/5 στις 18.15.

Ολόκληρο το forum μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την οθόνη σας, κάνοντας εγγραφή εδώ: www.delphiforum.gr