Η Goldman Sachs μπαίνει στα σπορ για επενδύσεις των υπερπλουσιών

Η Goldman Sachs μπαίνει στα σπορ για επενδύσεις των υπερπλουσιών
Με την την ονομασία «Sports Franchise in Investment Banking».

Η Goldman Sachs «μπαίνει» στον κλάδο των σπορ, συστήνοντας ένα νέο τμήμα αθλητισμού που θα προσφέρει ευκαιρίες σε υπερπλούσιους πελάτες της που θέλουν να επενδύσουν σε αθλητικές ομάδες.

Σύμφωνα με το sportico.com, τα στελέχη της Goldman, Γκρεκ Κάρεϊ και Ντέιν Κέις, θα είναι οι υπεύθυνοι για το νέο τμήμα που έχει την ονομασία «Sports Franchise in Investment Banking».

Το δημοσίευμα σημειώνει πως αυξάνονται τα κεφαλαία που διαθέτουν οι επενδυτές στον χώρο του αθλητισμού, η Goldman εστιάζει για τη δημιουργία λύσεων για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο σε όλους τους τομείς του αθλητισμού, των μέσων ενημέρωσης, της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας.

Το νέο τμήμα είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού των πρακτικών της αμερικανικής τράπεζας στον τομέα των αθλητικών συγχωνεύσεων και εξαγορών με την ομάδα αθλητικής χρηματοδότησης

Ως προ το βιογραφικό των δύο στελεχών, ο Ντέις είναι επικεφαλής της Διεύθυνσης Επενδυτικής Τραπεζικής της Goldman Sachs στις ΗΠΑ, όπου επικεντρώνεται στις πελατειακές σχέσεις σε όλη την περιοχή στους τομείς της τεχνολογίας, των μέσων ενημέρωσης και των τηλεπικοινωνιών.

Ο Κάρεϊ είναι πρόεδρος της ομάδας δημόσιου τομέα και υποδομών με εξειδίκευση στη χρηματοδότηση σταδίων και αθλητικών έργων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: