Η Google σας συμβουλεύει πότε να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια

Η Google σας συμβουλεύει πότε να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια

Τώρα η Google καθιστά τη διαδικασία αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων πιο εύκολη.

Φαινομενικά οι τυχαίες μεταβολές τιμών μπορεί να είναι ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα σε μία κράτηση πτήσης. Τώρα, η Google καθιστά αυτή τη διαδικασία ευκολότερη, με στόχο να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι όταν οι τιμές των εισιτηρίων αλλάζουν, προκειμένου να κάνουν μια καλύτερη συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Google θα αναβαθμίζει το εργαλείο αναζήτησης των αεροπορικών εταιρειών με νέα χαρακτηριστικά, τα οποία θα προβλέπουν τις αλλαγές των ναύλων και θα σας ενημερώνουν για τις αλλαγές των τιμών, για τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα μπορεί κανείς να τα βρει στην ιστοσελίδα Google Flights, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μόλις, λοιπόν, ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γνωρίζουν μέσα σε πόσο καιρό ενδέχεται να αλλάξει η τιμή του ναύλου. Πώς; Χρησιμοποιώντας ιστορικά δεδομένα της πτήσης.

Στις περιπτώσεις, όπου οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε μια συγκεκριμένη πτήση, η υπηρεσία θα παρέχει ακόμη και συμβουλές για συγκεκριμένες διαδρομές. «Η υπηρεσία θα παρέχει συμβουλές για διάφορα πράγματα, όπως εναλλακτικά αεροδρόμια ή ημερομηνίες», δήλωσε ο διευθυντής προϊόντων της Google Flights, Nabil Naghdy.

Τέλος, η τεχνολογική εταιρεία θα αναβαθμίσει και την υπηρεσία αναζήτησης ξενοδοχείων, προσθέτοντας κι εκεί ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα εμφανίζει μειωμένες τιμές αλλά σε δωμάτια διαμονής.