Η iSquare φέρνει τα προϊόντα της Apple στην 83η ΔΕΘ

Η εταιρεία θα συμμετέχει με ειδικό θεματικό περίπτερο στο USA Pavillion της Έκθεσης.

Τη συμμετοχή της στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ειδικό θεματικό περίπτερο ανακοίνωσε η εταιρεία iSquare, επίσημος διανομέας προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ΔΕΘ αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018.

«Μία από τις βασικές αξίες της Apple από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, είναι η προσήλωσή της στην ευκολία χρήσης των προϊόντων της μέσω της εξάλειψης της περιπλοκότητας σε όλα τα επίπεδα. O Mac, το iPhone, το iPad, το Apple Watch και όλα τα ασυναγώνιστα προϊόντα της Apple, καθώς και τα λειτουργικά τους συστήματα, σχεδιάζονται μαζί και με τέτοιο τρόπο, ώστε όλο το οικοσύστημα να έχει κομψή, αποδοτική και απρόσκοπτη ροή, ακριβώς όπως το νερό. Κάνοντας αυτή τη συσχέτιση, η iSquare επέλεξε να δημιουργήσει μία εικαστική απεικόνιση αυτής της αξίας, στο περίπτερό της στη ΔΕΘ» επισημαίνεται.

Το περίπτερο της iSquare στη ΔΕΘ θα βρίσκεται στο USA Pavillion της τιμώμενης για εφέτος χώρας – της Αμερικής – στο Νο 13, για όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.