Η Nannuka στο πλευρό της ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου

Η Nannuka στο πλευρό της ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου

Τώρα οι οικογένειες επιλέγουν Έλληνες παιδαγωγούς με τις δύο πρώτες ώρες δώρο!

 

Από το 2014 που το www.nannuka.com μπήκε στη ζωή της ελληνικής οικογένειας, αποτελεί την βραβευμένη οnline υπηρεσία πρώτης γραμμής που οι γονείς επισκέπτονται καθημερινά για να βρουν αξιόπιστες babysitters, παιδαγωγούς, δασκάλους, γηροκόμους και οικιακές βοηθούς, με περισσότερα από 120.000 μέλη στην Ελλάδα, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Την ίδια στιγμή, είναι μια όαση για τους νέους επαγγελματίες που έχουν την ευκαιρία να βρουν εργασία εύκολα και άμεσα στα αντικείμενο της παιδικής φροντίδας και εκπαίδευσης, της φροντίδας ηλικιωμένων και του σπιτιού.

Η Nannuka, επιθυμώντας να ενισχύσει τους δεσμούς επικοινωνίας στην ελληνική κοινότητα του Λονδίνου αλλά και να ευχαριστήσει τα Premium μέλη της που αυξάνονται συνεχώς, χαρίζει τις δύο πρώτες ώρες από τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Έλληνες εξακριβωμένοι επαγγελματίες της βάσης της, έως τις 10 Οκτωβρίου 2017. Τώρα, οι γονείς έχουν ένα ακόμα κίνητρο για να επιλέξουν χωρίς δεύτερη σκέψη την εκπαιδευτικό ή παιδαγωγό που θα σταθεί δίπλα στο παιδί τους, παραδίδοντας μαθήματα ελληνικών ή για να παίξει μαζί του δημιουργικά, δίνοντάς του την ευκαιρία να έρθει σε βιωματική επαφή με τη γλώσσα.

Από την πρώτη στιγμή που η Nannuka άνοιξε τα φτερά της στο Λονδίνο, στάθηκε δίπλα στις ελληνικές οικογένειες που αναζητούσαν φροντίδα, δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση για τα παιδιά τους από Έλληνες επαγγελματίες. Την ίδια στιγμή, οι επαγγελματίες που ήθελαν να εργαστούν σε ελληνικές οικογένειες είχαν την πλέον αξιόπιστη ευκαιρία να βρουν το φιλόξενο σπίτι που θα επιθυμούσε κάποιον με τα δικά τους προσόντα, την ελληνική ως μητρική γλώσσα και το ελληνικό στοιχείο μέσα τους ζωντανό.

Τα πρώτα Playdates και Meetup Days της ομάδας της Nannuka με την ελληνική κοινότητα έδειξαν τη δίψα των γονέων για επικοινωνία και χτίσιμο σχέσεων με οικογένειες που συνάντησαν τις ίδιες δυσκολίες στην προσαρμογή τους, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες αλλά και τα ίδια όνειρα για το μέλλον τους.