Η Nexi Ελλάδος με χρυσή διάκριση στα Digital Finance Awards 2024 για το Nexi SoftPOS

Η Nexi Ελλάδος με χρυσή διάκριση στα Digital Finance Awards 2024 για το Nexi SoftPOS
Θέτοντας τον επαγγελματία στο επίκεντρο, η Nexi δημιούργησε μία εύχρηστη και οικονομικά προσιτή λύση για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους με ανάγκη για πληρωμές εν κινήσει.

Η Nexi Ελλάδος, θυγατρική του Ομίλου Nexi, του ευρωπαϊκού ηγέτη PayTech, διακρίθηκε στα Digital Finance Awards και στην κατηγορία «Best Payments Initiative» με το Nexi SoftPOS, κερδίζοντας το χρυσό βραβείο για την καινοτομία, ευχρηστία και την απλοποίηση που φέρνει στις ψηφιακές συναλλαγές για τους χρήστες της εφαρμογής.

Πιστή στο όραμά της για τη μετάβαση σε μία Ευρώπη χωρίς μετρητά, η Nexi υλοποίησε και βραβεύτηκε για την ψηφιακή λύση του Nexi SoftPOS, μετατρέποντας το android smartphone ή tablet σε ένα ισχυρό σημείο πώλησης – επιτρέποντας, έτσι, την αποδοχή ανέπαφων πληρωμών με κάρτες, ψηφιακά πορτοφόλια smartphone ή wearable, πάντοτε με τη μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών.

Θέτοντας τον επαγγελματία στο επίκεντρο, η Nexi δημιούργησε μία εύχρηστη και οικονομικά προσιτή λύση για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους με ανάγκη για πληρωμές εν κινήσει – μια λύση που ξεχωρίζει για την καινοτόμο φιλοσοφία της, καθώς τις απαλλάσσει από την αγορά και τη συντήρηση POS terminals ή άλλων add-on devices.

Επιπλέον των οφελών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, το Nexi SoftPOS αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στην εδραίωση των ψηφιακών πληρωμών ως κυρίαρχο μέσο συναλλαγών στην ελληνική αγορά – ενώ το γεγονός ότι  δεν απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό, παρέχοντας, παράλληλα, άυλες αποδείξεις, το καθιστά μια επιλογή κατεξοχήν βιώσιμη, απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Τα Digital Finance Awards πραγματοποιήθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας καινοτόμες προσεγγίσεις και πρωτοποριακά έργα αναβάθμισης στα πεδία του Digital Banking, Digital Insurance από τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, παρόχους υψηλής τεχνολογίας, Fintechs και Insurtechs. Η συμβολή των εξαιρετικών συμμετοχών αναγνωρίστηκε από την κριτική επιτροπή των βραβείων, η οποία αποτελείτο από καταξιωμένα στελέχη κορυφαίων εταιρειών της αγοράς.

Ο Dr. Νίκος Παπαδόγλου, Chief Commercial Officer της Nexi Ελλάδος, δήλωσε «Είμαστε περήφανοι που πλέον το Nexi SoftPOS μετράει ήδη δύο διακρίσεις, με την πρώτη διάκριση να λαμβάνει μέρος στα ΔΕΗ BITE Awards 2023. Αυτή η αναγνώριση αποτυπώνει την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και την αριστεία στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών. Προσηλωμένη στο όραμά της για μία Ευρώπη που κυριαρχούν οι ψηφιακές πληρωμές, και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών, η Nexi εξακολουθεί να παρέχει αδιάκοπα καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν κοινή εξέλιξη, αποτελώντας το “άλλο μισό” της επιχείρησης των πελατών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: