Η ομάδα της Warply ενισχύει τη δράση «Νοιάζομαι- Μοιράζομαι»

Η ομάδα της Warply ενισχύει τη δράση «Νοιάζομαι- Μοιράζομαι»

Η Warply γιορτάζει 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας στηρίζοντας τον Κόμβου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων.

Η Warply συμπληρώνει φέτος τα 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας και το γιορτάζει συμμετέχοντας έμπρακτα σε μία πράξη αλληλεγγύης για ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη! Έτσι, η εταιρεία δε θα πραγματοποιήσει έξοδα για εταιρικά δώρα ή πάρτι και αντί αυτού θα δωρίσει αυτά τα χρήματα για την ενίσχυση της δράσης “Νοιάζομαι-Μοιράζομαι” που διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και το Mega Channel, για τη στήριξη του «Κόμβου Αλληλοβοήθειας» που σήμερα στηρίζει πάνω από 6.000 οικογένειες και μοναχικά άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Παράλληλα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, όλη η ομάδα της Warply θα βρίσκεται στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων μαζί με άλλους εθελοντές, από τις 10.00 έως τις 18.00, για να βοηθήσει στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο κ.Δοξαράς, CEO της Warply δηλώνει σχετικά: “Έχοντας επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί γύρω μας, αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε έξοδα για εταιρικά δώρα ή ένα μεγάλο εορταστικό πάρτι και αντί αυτού να προσφέρουμε σε μία δράση ανταπόδοσης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και βρίσκονται δίπλα μας. Γι’ αυτό, επιπλέον από τη χρηματική δωρεά που θα πραγματοποιήσουμε σαν εταιρεία, η ομάδα μας θα συμμετέχει με μεγάλη προθυμία στην πρωτοβουλία “Νοιάζομαι-Μοιράζομαι”, ως ένα δείγμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας.”