Η πόλη του πλούτου χτίζει ένα θεματικό πάρκο 2,8 δισ. δολαρίων

Η πόλη του πλούτου χτίζει ένα θεματικό πάρκο 2,8 δισ. δολαρίων
Photo:

Με στόχο να γίνει ο απόλυτος διεθνής προορισμός μέχρι το 2020.

To Nτουμπάι παρουσίασε την Τρίτη το νέο του εγχείρημα αξίας τριών περίπου δισ. δολαρίων. Πιο συγκεκριμένα, η μικρή, αλλά πανίσχυρη πόλη αποφάσισε να δημιουργήσει ένα θεματικό πάρκο ειδικά για παιδιά.

Το Dubai’s Parks & Resorts θα διαθέτει ένα τύπου Ταζ-Μαχάλ θέατρο, θεματικό πάρκο με βάση τη Legoland, ένα πάρκο νερού και πολλές ακόμη συναρπαστικές δραστηριότητες μέσα σε μια 16 χλμ. έκταση.

«Το Dubai’s Parks & Resorts είναι ένας κόσμος γεμάτος περιπέτεια και διασκέδαση. Μέσα σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο θα υπάρχει ένα εμπορικό κέντρο, καθώς κι ένα ξενοδοχείο», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του πάρκου.

Με το νέο αυτό πάρκο, το Ντουμπάι είναι δεδομένο ότι θα καταφέρει να προσελκύσει τους 20 εκατ. επισκέπτες, όπως ευελπιστεί και να γίνει ο απόλυτος διεθνής προορισμός.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεγάλο άνοιγμα του πάρκου, έχουν προσληφθεί περίπου 400 χορευτές και τραγουδιστές προκειμένου να παρέχουν ατελείωτη διασκέδαση στο κοινό.

«Αυτό που κάνουμε είναι αληθινά εξαιρετικό», δήλωσε ο Διευθυντής του πάρκου, Jason Ramsburg, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι απλά μαγικό.