Η Samsung δίνει φωνή στα Galaxy S8

Η Samsung δίνει φωνή στα Galaxy S8
Photo:

Η φωνητική βοηθός Bixby της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες του Galaxy S8.

 

Οι χρήστες του Galaxy S8 και S8+ στις ΗΠΑ μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη Bixby, αφότου η εταιρεία είπε την Τετάρτη ότι έχει ξεκινήσει να ενσωματώνει πλέον στις συσκευές τη φωνητική βοηθό.

Η Bixbi – η οποία είναι παρεμφερής προς τη Siri της Apple και την Alexa της Amazon – επιτρέπει στους χρήστες να επιτελούν διάφορα καθήκοντα μέσω φωνητικών εντολών. Ως λειτουργία, δεν είχε συμπεριληφθεί στις συσκευές όταν αυτές παρουσιάστηκαν τον Μάρτιο, και η εταιρεία παρουσίασε μια περιορισμένη εκδοχή τον Ιούνιο, σύμφωνα με το TechCrunch.

Οι χρήστες Galaxy S8 και S8+ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Bixby αμέσως, αναβαθμίζοντας το λογισμικό του τηλεφώνου.

«Θέλουμε να προσφέρουμε μια εμπειρία αλληλεπίδρασης του χρήστη με τη συσκευή με πολλούς διαφορετικούς τρόπους – μέσω όρασης, αφής, δακτυλογράφησης, ή φωνής» ανέφερε σε δήλωσή του ο Ιντζόνγκ Ρι, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Samsung Electronics.

Η Samsung έχει συμπεριλάβει ένα κουμπί στα μοντέλα Galaxy S8 και S8+ για τον χειρισμό της Bixby. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να πουν «Hi Bixby» για να τραβήξουν την προσοχή της φωνητικής βοηθού.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και στα κορεάτικα, αλλά η Samsung είπε ότι σταδιακά θα λανσαριστεί η υπηρεσία και σε άλλες γλώσσες, στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε ακόμη: Innoetics: Η ιστορία πίσω από την εξαγορά της ελληνικής εταιρείας από την Samsung