Η Samsung δώρισε 200 Galaxy Note 8 σε όλους τους επιβάτες αεροπορικής πτήσης!

Η Samsung δώρισε 200 Galaxy Note 8 σε όλους τους επιβάτες αεροπορικής πτήσης!

Αντί για πρωινό, όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα έλαβαν δώρο ένα ολοκαίνουριο κινητό.

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της πτήσης IB 0513 της Iberia Airline από την πόλη Λα Κορούνια με προορισμό τη Μαδρίτη, κάθως έφυγαν όλοι τους με ένα Galaxy Note 8 της Samsung στις αποσκευές τους.

Το μεγάλο δώρο έγινε από την Samsung Ισπανίας και δεν αποτελεί μέρος κάποιας καμπάνιας ή εκστρατείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα κινητά παρέδωσαν στους επιβάτες οι αεροσυνοδοί της πτήσεις χρησιμοποιώντας τα ειδικά καροτσάκια και τους δίσκους που χρησιμοποιούν για να μοιράσουν γεύματα.

Στο σχετικό βίντεο στο tweet της Iberia Airlines, φαίνεται η χαρά των επιβατών ήταν πολύ μεγάλη αφού όχι μόνο έλαβαν δωρεάν ένα από τα καλύτερα smartphones αυτή τη περίοδο, αλλά και ένα από τα ακριβότερα.

Στο ταξίδι βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Samsung Ισπανίας, Celestino García, ο οποίος μίλησε για τη στήριξη του κόσμου έπειτα από την απόσυρση του Note 7 από τη Samsung εξαιτίας περιστατικών ανάφλεξης της μπαταρίας του, και τις αρχικές οδηγίες όλων των αεροπορικών εταιρειών προς τους επιβάτες τους να μην μεταφέρουν μαζί τους το μοντέλο αυτό για λόγους ασφαλείας.