Η Space Hellas ανέλαβε την υλοποίηση του ασύρματου δικτύου Wi-Fi της Εθνικής Τράπεζας

Η Space Hellas ανέλαβε την υλοποίηση του ασύρματου δικτύου Wi-Fi της Εθνικής Τράπεζας

Με την ολοκλήρωση του έργου, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος θα παρέχει ασύρματη δικτύωση υψηλής ποιότητας σε μεγάλο αριθμό χρηστών.

Το ασύρματο δίκτυο Wi-Fi στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος έχει αναλάβει και υλοποιεί η εταιρεία Space Hellas. Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια εξοπλισμού του κατασκευαστικού οίκου Cisco, την παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης και την τριετή υποστήριξη.

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός υπερσύγχρονου ασύρματου δικτύου τεχνολογίας 802.11ac, την ανάπτυξη συστήματος κεντρικού ελέγχου του δικτύου σε υψηλή διαθεσιμότητα (WLAN Controllers in High Availability) και την παροχή συστήματος κεντρικής διαχείρισης (Network Management System).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την ολοκλήρωση του έργου, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος θα παρέχει ασύρματη δικτύωση υψηλής ποιότητας σε μεγάλο αριθμό χρηστών με 1000 Access Points στα κτίρια διοίκησης και καταστήματα, με ταχύτητες ως και 1.3 Gbps, ανεπτυγμένες υπηρεσίες φωνής (Voice over Wi-Fi) και δυνατότητα χρήσης ανεπτυγμένων εφαρμογών HD video, πάνω από το δίκτυο Wi-Fi.

Επιπλέον, με την πλήρη ενσωμάτωση του ασύρματου δικτύου στην υποδομή ασφαλείας της τράπεζας, οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται με τον πλέον ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο, τόσο για τον χρήστη όσο και για την τράπεζα.