Η τεχνητή νοημοσύνη θα σας βοηθά να διαλέξετε Airbnb – Οι αλλαγές για τους φιλοξενούμενους

Η τεχνητή νοημοσύνη θα σας βοηθά να διαλέξετε Airbnb – Οι αλλαγές για τους φιλοξενούμενους
Illustrative image of AIRBNB, with a keyring in the foreground. Excideuil. Dordogne. France. December 11, 2020. Photograph by Romain Longieras / Hans Lucas. Image d illustration de AIRBNB, avec un trousseau de clef au premier plan. Excideuil. Dordogne. France. 11 decembre 2020. Photographie de Romain Longieras / Hans Lucas. (Photo by Romain Longieras / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP) Photo: AFP
Το 23% των επισκεπτών της Airbnb που έρχονται για πρώτη φορά στην εταιρεία κλείνουν ένα σπίτι με χαμηλή βαθμολογία.

Νέες αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα της Airbnb ανακοίνωσε την Τετάρτη η εταιρεία, με στόχο να την καταστήσει περισσότερο ανταγωνιστική έναντι των ξενοδοχείων.

Μεταξύ των αλλαγών, βρίσκεται η ανανέωση των σελίδων αξιολογήσεων και κριτικών και η επισήμανση «αγαπημένα των φιλοξενούμενων» ή των σπιτιών με σχεδόν τέλεια βαθμολογία.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως δημιουργώντας μια πιο αξιόπιστη εμπειρία για τους ταξιδιώτες μπορεί να κατακτήσει μεγαλύτερη ζήτηση, καθώς οι καταναλωτές συνεχίζουν να σχεδιάζουν διακοπές παρά το υψηλότερο κόστος των ταξιδιών σε σύγκριση με πριν από την πανδημία.

Τα «αγαπημένα των φιλοξενούμενων» είναι μια συλλογή 2 εκατομμυρίων από τα 7 εκατομμύρια σπίτια της που είναι «τα πιο αγαπημένα» με βάση τις κριτικές και την αξιοπιστία και έχουν βαθμολογία άνω των 4,9 αστέρων κατά μέσο όρο.

Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι μένουν σε ξενοδοχεία είναι επειδή ξέρουν τι πρόκειται να πάρουν και είναι αξιόπιστο, ανέφερε στο Reuters o CEO, Μπράιν Τσέσκι, προσθέτοντας ότι το να γίνει η Airbnb πιο δοκιμασμένη με βάση τις κριτικές θα βοηθήσει στην ανάπτυξη.

Η εταιρεία ανέφερε ότι περίπου το 23% των επισκεπτών της Airbnb που έρχονται για πρώτη φορά στην εταιρεία κλείνουν ένα σπίτι με χαμηλή βαθμολογία.

Η Airbnb επανασχεδίασε επίσης τη σελίδα αξιολογήσεων για να δώσει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ταξινομούν τις κριτικές και εισήγαγε μια σειρά νέων εργαλείων για τους οικοδεσπότες ώστε να μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την καταχώρησή τους.

Αυτό περιλαμβάνει μια περιήγηση φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη που οργανώνει τις φωτογραφίες ανά δωμάτιο για να βοηθήσει τους επισκέπτες να κατανοήσουν τη διαρρύθμιση του σπιτιού.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει βελτιώσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της το επόμενο καλοκαίρι με βάση τα σχόλια των επισκεπτών και των οικοδεσποτών, σημείωσε ο Τσέσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: reuters.com