Η ΘΕΣγάλα ξεκινάει συνεργασία με τα My Market

Η ΘΕΣγάλα ξεκινάει συνεργασία με τα My Market
Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα προχωράει στην σύναψη συνεργασίας και με τα Super Market, My Market, με στόχο την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων του, διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο πώλησής τους.

Ενισχύεται περαιτέρω η ανάπτυξη του ΘΕΣγάλα, που εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό του μια νέα συνεργασία με τα Supermarket MY Market.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, ο Συνεταιρισμός επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής των προϊόντων του προχωρώντας σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα λιανεμπορίου My Market. Συγκεκριμένα, η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου και αφορά αρχικά στη διάθεση των γαλακτοκομικών προϊόντων ΘΕΣγάλα μέσω της γνωστής αλυσίδας στην Θεσσαλία.

Ειδικότερα, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα προχωράει στην σύναψη συνεργασίας και με τα Super Market, My Market, με στόχο την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων του, διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο πώλησής τους.

Όπως αναφέρει το επιτελείο του συνεταιρισμού σε σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία με την αλυσίδα supermarket My Market, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας τα σημεία πώλησης. Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα Θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των supermarkets.

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω των καταστημάτων My Market είναι το φρέσκο γάλα, καθώς και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού.