Η UBS εξετάζει το ενδεχόμενο καθυστέρησης των αποτελεσμάτων μετά τη διάσωση της Credit Suisse

Η UBS εξετάζει το ενδεχόμενο καθυστέρησης των αποτελεσμάτων μετά τη διάσωση της Credit Suisse
Swiss flag displayed on a laptop screen, UBS logo displayed on a laptop screen, an illustrative stock chart displayed on a laptop screen and Credit Suisse logo displayed on a phone screen are seen in this multiple exposure illustration photo taken in Krakow, Poland on March 19, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Ο ελβετικός τραπεζικός κολοσσός αντιμετωπίζει τις περιπλοκές της εξαγοράς της Credit Suisse.

Η UBS εξετάζει το ενδεχόμενο να καθυστερήσει τα τριμηνιαία αποτελέσματά της τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Αυγούστου, καθώς ο ελβετικός τραπεζικός κολοσσός αντιμετωπίζει τις περιπλοκές της εξαγοράς της Credit Suisse, ανέφεραν την Κυριακή οι Financial Times.

Η τράπεζα έχει προγραμματιστεί να παρουσιάσει τα αποτελέσματα Απριλίου-Ιουνίου στις 25 Ιουλίου. Μια ειδοποίηση στον ιστότοπο της τράπεζας αναφέρει ότι η αναμενόμενη ημερομηνία ενδέχεται να αλλάξει.

«Η ημερομηνία δημοσίευσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα κλεισίματος της αναμενόμενης εξαγοράς της Credit Suisse», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η UBS δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλια σχετικά με την έκθεση.

Στελέχη της μεγαλύτερης τράπεζας της Ελβετίας σταθμίζουν την καθυστέρηση της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων μαζί με μια ενημέρωση για τα σχέδια για τις εγχώριες επιχειρήσεις της Credit Suisse, αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν το θέμα και τα οποία η εφημερίδα δεν κατονόμασε.

Η UBS, η οποία συμφώνησε τον Μάρτιο να αναλάβει τον μικρότερο αντίπαλό της ως μέρος μιας επιχείρησης διάσωσης που ενορχηστρώθηκε από τις ελβετικές αρχές, δήλωσε ότι σκοπεύει να κλείσει γρήγορα τη συμφωνία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Sergio Ermotti προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα για επώδυνες αποφάσεις σχετικά με περικοπές θέσεων εργασίας μετά την εξαγορά, οι οποίες είπε ότι ελπίζει να επισημοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: