Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή: BΑΖΑΑR σε βιβλία και έντυπο υλικό τέχνης με έκπτωση έως 70%

Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή: BΑΖΑΑR σε βιβλία και έντυπο υλικό τέχνης με έκπτωση έως 70%
Το BAZAAR θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020.

Το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή διοργανώνει έως και τις 29 Νοεμβρίου 2020 ένα BAZAAR βιβλίων και έντυπου υλικού τέχνης (αφίσες, cartes postales κλπ.) με έκπτωση έως 70%.

Κατά την πορεία των 40 ετών από τη σύστασή του, το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ανέπτυξε αξιοσημείωτη εκδοτική δραστηριότητα στη θεματική της Τέχνης. Τις μονογραφικές και θεματικές εκθέσεις που διοργάνωσε το Ίδρυμα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο από το 1979 έως σήμερα (αφιερωμένες μεταξύ άλλων στους Matisse, Kandinsky, Balthus, Giacometti, Klee, Chagall, de Chirico, Rodin, Picasso, Braque, Miró, Toulouse-Lautrec, Χατζηκυριάκο-Γκίκα, Εγγονόπουλο, Μόραλη, Τέτση κλπ.), πλαισίωσαν κατάλογοι υψηλής εκδοτικής ποιότητας, έγχρωμες αφίσες διαφόρων μεγεθών, cartes postales έργων και επιλεγμένα συλλεκτικά αντικείμενα, τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο BAZAAR με έκπτωση έως 70%.

Το BAZAAR θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 και μπορείτε να το επισκεφθείτε στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων (Επίπεδο -1) του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα, κατά τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Ωράριο λειτουργίας- Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή, Αθήνα:

  • Δευτέρα, Τρίτη κλειστά
  • Τετάρτη, Σάββατο & Κυριακή 10.00-18.00
  • Πέμπτη & Παρασκευή 10.00-20.00