Ημερίδες ενημέρωσης εξαγωγέων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής συμμετοχής στη SIAL PARIS

Ημερίδες ενημέρωσης εξαγωγέων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής συμμετοχής στη SIAL PARIS

H μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών για το 2018 θα διεξαχθεί στo Παρίσι από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει την επίσημη εθνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών για το έτος 2018, SIAL PARIS, η οποία πραγματοποιείται στo Παρίσι από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2018.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα υλοποιήσει δύο ενημερωτικές ημερίδες, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 12:00 έως τις 17:30, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 12:00 έως τις 17:30, στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος των ημερίδων είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία των εξαγωγέων-εκθετών, ενόψει της συμμετοχής τους σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί μία συνοπτική παρουσίαση του Προγράμματος Δράσης του Enterprise Greece για το έτος 2019 σχετικά με το εκθεσιακό πρόγραμμα και άλλες δράσεις εξωστρέφειας.

Οι ημερίδες απευθύνονται σε κάθε ελληνική παραγωγική και μεταποιητική επιχείρηση του κλάδου των τροφίμων και ποτών, έτσι ώστε αυτές να αποκτήσουν τις γνώσεις για την αρτιότερη προετοιμασία τους ενόψει, τόσο της SIAL PARIS, όσο και οποιασδήποτε άλλης διεθνούς εμπορικής έκθεσης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον Enterprise Greece, κ. Φωτεινάκη (τηλ: 210 3355730, e-mail: p.foteinaki@enterprisegreece.gov.gr).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.