Επέκταση συμβολαίου στη Νέα Ζηλανδία μέχρι το 2025 εξασφάλισε η Intralot

Επέκταση συμβολαίου στη Νέα Ζηλανδία μέχρι το 2025 εξασφάλισε η Intralot
Η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει στο Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας την ολοκληρωμένη λύση Ηλεκτρονικής Εποπτείας για τα σημεία πώλησης (Class 4). Διασφάλιση ακεραιότητας των παιχνιδιών και οικονομικής ενημέρωση επί των συναλλαγών.

Η Intralot ανακοινώνει ότι η θυγατρική της στη Νέα Ζηλανδία, Intralot NZ Ltd., υπέγραψε με το Υπουργείο Εσωτερικών (Department of Internal Affairs) επέκταση συμβολαίου διάρκειας τριών ετών από το 2022 έως το 2025 με δυνατότητα ανανέωσης για ένα επιπλέον έτος για την παροχή του συστήματος Ηλεκτρονικής Εποπτείας (Electronic Monitoring System- EMS).

Στο πλαίσιο του συμβολαίου, η εταιρία θα συνεχίσει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες reporting, accounting, auditing και ασφαλή διαχείριση των σημείων πώλησης (Class 4).

Η Intralot εισήγαγε το σύστημα EMS τον Μάρτιο του 2007 με στόχο να παρέχει εποπτεία και επίβλεψη της λειτουργίας των τερματικών τυχερών παιχνιδιών στα σημεία πώλησης, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των παιχνιδιών και παρέχοντας επακριβή οικονομική ενημέρωση επί των σχετικών συναλλαγών, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Υπουργείο Εσωτερικών για τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνει την τελευταία δεκαετία. Η επέκταση της συνεργασίας μας αποδεικνύει την επιτυχημένη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από την εταιρία μας για τη λειτουργία του συστήματος EMS. Η παγκόσμιας κλάσης λύση μας, σχεδιασμένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών, ανταποκρίνεται στα πιο απαιτητικά ρυθμιστικά περιβάλλοντα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το Υπουργείο Εσωτερικών, δημιουργώντας ένα υπεύθυνο περιβάλλον διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών για την τοπική κοινωνία των παικτών».