Υπηρεσίες της Intracom Telecom πιστοποίησε η Cisco

Υπηρεσίες της Intracom Telecom πιστοποίησε η Cisco

Πιστοποίηση για τις υπηρεσίες Cloud και Managed Services. 

Πιστοποίηση για τις υπηρεσίες Cloud (παροχή υπολογιστικών πόρων για ηλεκτρονικά δεδομένα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λ.π) και Managed Services (υπηρεσίες ανάληψης επιχειρησιακών λειτουργιών) έλαβε από τη Cisco η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και μέλος του Ομίλου Intracom Συμμετοχών.

Με βάση την πιστοποίηση η εταιρεία έχει τις δυνατότητες για την ανάπτυξη, παράδοση, διαχείριση και υποστήριξη καινοτόμων υπηρεσιών Cloud και Managed Service λύσεων για τη διεθνή αγορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intracom Telecom αποτελεί τον κορυφαίο ολοκληρωτή συστημάτων στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους οργανισμούς της Νότιο Ανατολικής Ευρώπης που έχουν λάβει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση της Cisco.

«Η Intracom Telecom έχει επενδύσει σημαντικά στο cloud computing προκειμένου να διασφαλίσει τη παροχή δυναμικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών cloud για τις ποικίλες ανάγκες των πελατών της. Η συγκεκριμένη διάκριση η οποία και αποσπάσθηκε ύστερα από μια αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης και έλεγχου από τρίτο φορέα, επικυρώνει την κορυφαία αρχιτεκτονική cloud της Intracom Telecom» ανέφερε ο κ. Γεράσιμος Μιχαλίτσης, Διευθυντής Μάρκετινγκ του τομέα υπηρεσιών της Intracom Telecom, σχολιάζοντας τη διάκριση αυτή.