Ισχυρά κέρδη για τη μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω φημολογίας για εξαγορά από Καταριανό σεΐχη

Ισχυρά κέρδη για τη μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω φημολογίας για εξαγορά από Καταριανό σεΐχη
Photo: pixabay.com
Ο σεΐχης Τζασίμ στις 7 Ιουνίου φέρεται να υπέβαλε προσφορά ύψους περίπου 6,3 δισ. δολαρίων

Ισχυρά κέρδη καταγράφει προσυνεδριακά στο αμερικανικό χρηματιστήριο η μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη, μετά από αναφορές για το ότι ο Καταριανός σεΐχης Τζασίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι έχει «κλειδώσει» την εξαγορά του αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Όπως μετέδωσε το CNBC, η καταριανή εφημερίδα Al-Watan ανέφερε πως ο αλ-Θάνι αναμένεται να ανακοινωθεί ως ο προτιμώμενος πλειοδότης της ομάδας της Premier League. Σημειώνεται πως ο αλ-Θάνι είναι συνιδιοκτήτης της εφημερίδας.

Ο σεΐχης Τζασίμ στις 7 Ιουνίου φέρεται να υπέβαλε βελτιωμένη πέμπτη και τελική προσφορά ύψους περίπου 6,3 δισ. δολαρίων για τον πλήρη έλεγχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ράτκλιφ, εν τω μεταξύ, λέγεται ότι ήθελε να αγοράσει περίπου το 60% του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια Γκλέιζερ, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε την επίσημη διαδικασία πώλησης στα τέλη του περασμένου έτους, λέγοντας σε μια δήλωση στις 22 Νοεμβρίου ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θα αρχίσει να διερευνά «στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις» για τον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: