Τo iWatch του Kobe Bryant

Τo iWatch του Kobe Bryant

Η Apple σχεδιάζει να προωθήσει το πολυαναμενόμενο smartwatch της, κλείνοντας συμφωνίες με αστέρες του αθλητισμού.

Οι φήμες που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν για το iWatch μιλούν όχι μόνο για συνεργασία διάσημων αθλητών προκειμένου αυτό να δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες, αλλά και για ενεργή συμμετοχή τους στη διαφήμισή του.

Ήδη ο μπασκετμπολίστας Kobe Bryant εθεάθη στο Κουπερτίνο πριν από λίγες μέρες και μίλησε με τον αρχισχεδιαστή της Apple, Jony Ive. Οι πληροφορίες θέλουν και τον παίκτη του χόκεϊ στον πάγο Dusty Brown να αναλαμβάνει παρόμοιο ρόλο, όπως και άλλος ένας παίκτης του μπέιζμπολ που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Στο ίδιο πλαίσιο ο Jimmy Iovine, συνιδρυτής της Beats Electronics την οποία εξαγόρασε η Apple πριν από λίγες εβδομάδες, ανέφερε πως διάσημοι σταρ της μουσικής θα «επιμεληθούν» λίστες τραγουδιών για την υπηρεσία streaming μουσικής που ετοιμάζεται στο Κουπερτίνο.

Τα σχόλια για τις κινήσεις αυτές ποικίλουν. Η μία πλευρά υποστηρίζει πως ο Στιβ Τζομπς δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, δηλαδή δεν θα κατέφευγε σε διασημότητες για να προωθήσουν τα προϊόντα του. Η άλλη πλευρά επισημαίνει πως αυτός είναι ένα απόλυτα θεμιτός και διαδεδομένος τρόπος μάρκετινγκ και πως η κίνηση της Apple είναι μια ένδειξη πως έχει ωριμάσει και μπορεί να δοκιμάζει και να εφαρμόζει μεθόδους και πρακτικές που ο ιδρυτής της δεν θα ενέκρινε ποτέ. Το μέλλον θα δείξει ποιος έχει δίκιο.

Διαβάστε ακόμη:

Πολλά σχέδια και δέκα αισθητήρες στο iWatch

«Το Apple iWatch μπήκε σε παραγωγή»

Το iWatch θα προβλέπει καρδιακές προσβολές!