Johnnie Walker: Όταν η χαρά αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας

Johnnie Walker: Όταν η χαρά αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας

Διεθνείς αστέρες, που στηρίζουν την επιτυχία τους στη θετική τους αντιμετώπιση στη ζωή, συνεργάζονται με το JOHNNIE WALKER στη νέα του καμπάνια.

Τι κοινό έχουν μερικοί από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του σινεμά, αθλητές, bartenders και μουσικοί; Όλοι χρωστούν την επιτυχία τους στη χαρά.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula One και οδηγός της McLaren Honda, Jenson Button, ο προτεινόμενος για Oscar ηθοποιός, Jude Law και η Κινέζα ηθοποιός Zhao Wei, είναι μεταξύ ενός αναπτυσσόμενου αριθμού ανθρώπων που υποστηρίζουν έναν τρόπο σκέψης που αναιρεί το στερεότυπο που δηλώνει ότι η επιτυχία εγγυάται την χαρά. Αντίθετα, δηλώνουν πως η χαρά αποτελεί το στοιχείο που πραγματικά σε βοηθά να επιτύχεις.

Αυτή η φιλοσοφία και η θετική αντιμετώπιση της ζωής επιτυχημένων ανθρώπων που στοχεύουν συνεχώς στην κορυφή – τους οδήγησε στο να λάβουν μέρος στη νέα διεθνή καμπάνια του Johnnie Walker με τίτλο Joy will Take you Further, μαζί με μία γκάμα αξιοσημείωτων ανθρώπων από διάφορους τομείς.

Το νέο μότο της φημισμένης μάρκας ουίσκι «Joy will take you further» είναι μια εξέλιξη της  μακρόχρονης και επιτυχημένης καμπάνιας «Keep walking». Απευθύνεται στο συναίσθημα, με στόχο να προωθήσει την ιδέα ότι η εξεύρεση της  χαράς είναι μέρος της συνταγής της επιτυχίας.

Ο Αμερικανός ψυχολόγος και επιστήμονας που μελετά την ανθρώπινη χαρά, Dr Matt Killingsworth, που υποστήριξε την καμπάνια ως σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Ο άνθρωπος συχνά θεωρεί τη χαρά ως ένα μακρινό έπαθλο που μπορεί να κερδηθεί μόνο με πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς ή με σημαντικά επιτεύγματα επιτυχίας, όπως ένα υψηλότερο εισόδημα ή ένα μεγαλύτερο σπίτι. Ωστόσο, έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερα στοιχεία που υποστηρίζουν πως, απολαμβάνοντας τη χαρά καθημερινά, αυξάνεται το ποσοστό της επιτυχίας».

Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας Joy Will Take You Further από το Johnnie Walker.

Τι δήλωσε ο Jude Law

Για τη συμμετοχή του στη νέα καμπάνια του Johnnie Walker δήλωσε: «Το να παραμένω θετικός και να ψάχνω τη χαρά κάθε μέρα στη δουλειά μου, αποτελεί σημαντικό στοιχείο της φιλοσοφίας μου και πιστεύω ότι πρόκειται για ένα από τα βασικότερα πράγματα που με βοήθησαν να επιτύχω στην καριέρα μου».