Κασσελάκης για πόθεν έσχες: «Η δήλωση μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα»

Κασσελάκης για πόθεν έσχες: «Η δήλωση μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, κάνει δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, έξω από τα γραφεία του κόμματος, Αθήνα, Κυριακή 9 Ιουνίου 2024. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Singular Logic (από το 94,01% των εκλογικών τμημάτων), ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , λαμβάνει ποσοστό 14,93% και 4 έδρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Κυβερνηθείτε τώρα από έναν πρωθυπουργό που κρατάει κλειστή την πλατφόρμα».

«Προς τα δημοσιογραφικά κοράκια του Μαξίμου: Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Κυβερνηθείτε τώρα από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση», σχολιάζει και προσθέτει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όσο για τις προηγούμενες δηλώσεις του: Αδήλωτο ακίνητο (Βολταίρου), αδήλωτη off shore και 40 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημειώνει πως «το “αυτή είναι η Ελλάδα” προσωπικά δε με καλύπτει» και πως «όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: