Κάτι νέο στις αναζητήσεις φέρνει η Google

Κάτι νέο στις αναζητήσεις φέρνει η Google

Το νέο χαρακτηριστικό της εταιρείας θα επιτρέπει την αναζήτηση ανάμεσα στις εφαρμογές. 

Οι χρήστες των Android έχουν πλέον έναν νέο τρόπο να αναζητούν πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί στις εφαρμογές που έχουν στο κινητό τους, με τη βοήθεια του νέου χαρακτηριστικού που παρουσίασε Google.

Ο λόγος για το «In Apps» τη νέα επιλογή που προστέθηκε στην εφαρμογή της Google και επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν, ανάμεσα στα υπόλοιπα, επαφές, φωτογραφίες και βίντεο μέσα σε εφαρμογές όπως Gmail, Spotifyκαι YouTube.

Το «In Apps» θα λειτουργεί και offline, δηλαδή δε χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ψάξετε κάτι και θα μπορείτε να επιλέξετε από ποιες εφαρμογές θα έρχονται τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, θα συνεχίσει να εμπλουτίζει την αναζήτηση μέσα και από άλλες εφαρμογές όπως Facebook Messenger, LinkedIn και Evernote, αλλά και Glide, Todoist και Google Keep.

Η πρώτη συσκευή που θα έχει το shortcut της νέας αυτής εφαρμογής στο home screen θα είναι το LG V20,οι υπόλοιποι χρήστες Android θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο αυτό χαρακτηριστικό μόλις ανανεώσουν την εφαρμογή της Google.