Κέιτ και Ουίλιαμ αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα

Κέιτ και Ουίλιαμ αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα
epa07930093 Britain's Prince William, The Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge wave as they depart from Islamabad airport in Islamabad in Pakistan, 18 October 2019. The royal couple is on an official five-day visit to Pakistan. It is the first royal visit to the country in 13 years. EPA/IAN VOGLER / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το πριγικιπικό ζευγάρι έχει πιεστεί πολύ μετά το επεισοδιακό Megxit.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν αποσυρθεί από τα καθήκοντά τους στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Δεν αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον Χάρι και τη Μέγκαν, απλά το πριγκιπικό ζευγάρι αποφάσισε να  περάσει λίγο χρόνο μαζί με τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα κάνουν ένα διάλειμμα από τα βασιλικά τους καθήκοντα για πέντε ημέρες και συγκεκριμένα από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 21 Φεβρουαρίου, καθώς τότε έχουν διακοπές ο Τζορτζ και η Σάρλοτ από το σχολείο τους.

Η πενταμελής βασιλική οικογένεια δεν αποκάλυψε πού θα περάσει αυτές τις ολιγοήμερες διακοπές.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από το παλάτι και τα βασιλικά τους καθήκοντα, έπεσε μεγάλο βάρος σε Κέιτ και Γουίλιαμ, οι οποίοι κλήθηκαν να στηρίξουν την οικογένεια και να καλύψουν το κενό.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι και εκείνοι δεν έχουν ανάγκη να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Εν τω μεταξύ, οι φαν της βασιλικής οικογένειας, έχουν εκδηλώσει την ανησυχία τους για την Κέιτ, την οποία είδαν «κουρασμένη και λυπημένη» σε πρόσφατη εμφάνιση.

Η 38χρονη φιλοξένησε μια εκδήλωση μαζί με τον σύζυγό της για παγκόσμιους ηγέτες από την Αφρική όπου οι φαν της παρατήρησαν ότι ήταν εξαντλημένη και μοιράστηκαν την ανησυχία τους στα social media.