Κυριάκος σε Άδωνι: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε!»

Κυριάκος σε Άδωνι: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε!»
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) και Άδωνις Γεωργιάδης (Α), συνομιλούν κατά τη διάρκεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιείται λίγο πριν τη ορκωμοσία των βουλευτών στη Βουλή, Αθήνα, Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015. Υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη, πραγματοποιείται συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής για την έναρξη της νέας Κοινοβουλευτικής Περιόδου.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη πανηγύριζε χθες το βράδυ ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αγκαλιάζει και να ευχαριστεί εγκάρδια τον βουλευτή για τη δημόσια στήριξη που του έδωσε και τον αγώνα υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία οι δύο άνδρες αγκαλιάζονται, με τον κ. Μητσοτάκη να λέει στον κ. Γεωργιάδη: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε!».

Δίπλα τους, ο «γαλάζιος» βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τους χειροκροτεί.

Ο Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι πολύ σύντομα η Νέα Δημοκρατία θα είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις προσδιορίζοντας μάλιστα ότι αυτό θα γίνει το πολύ μέχρι τον Μάρτιο.

«Αν τηρήσει αυτά τα οποία έχει ανακοινώσει, και που είμαι βέβαιος ότι θα τα τηρήσει (το «αν» το βάζω έτσι, φιλολογικά), νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά» είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Βήμα FM.