Κουτσούμπας: Σε βάρος των εργαζομένων και της νεολαίας το εκλογικό αποτέλεσμα

Κουτσούμπας: Σε βάρος των εργαζομένων και της νεολαίας το εκλογικό αποτέλεσμα
General Secretary of the Greek Communist Party Dimitris Koutsoubas addresses supporters during the party's main election rally in Athens January 22, 2015. An early national election will be held on January 25 after the Greek parliament failed to elect a president. REUTERS/Alkis Konstantinidis (GREECE - Tags: POLITICS ELECTIONS) - RTR4MIDH

Ποια είναι η εκτίμηση του γγ του ΚΚΕ για την επόμενη μέρα.

Το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι σε βάρος των εργαζομένων και της νεολαίας, υποστήριξε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Ο συσχετισμός στη βουλή θα δώσει κυβέρνηση συνεργασίας οπωσδήποτε, υπερθεμάτισε και πρόσθεσε ότι οι προγραμματικές της δηλώσεις στην πραγματικότητα είναι ήδη έτοιμες, αφού στόχο έχει την υλοποίηση του τρίτου μνημονίου, στο έδαφος των υπολοίπων δύο προηγούμενων, με μέτρα που θα προστίθενται ανά τρίμηνο, μετά την αξιολόγηση από την της τρόικα, το γνωστό κουαρτέτο πλέον.

Ο αγώνας του ΚΚΕ, διαβεβαίωσε ο κ. Κουτσούμπας, μέσα στη βουλή και μέσα στο λαϊκό κίνημα, θα είναι συνεπής και συνεχής αγώνας και για να απομονωθεί εντελώς το ναζιστικό τέρας της ΧΑ, οι δολοφόνοι, αυτά τα τσιράκια της σαπίλας του συστήματος.

Με το ΚΚΕ μπροστά, εκτίμησε ο κ. Κουτσούμπας,  το εργατικό – λαϊκό κίνημα μπορεί να συμβάλει στην χειραφέτηση του εργαζόμενου λαού, στην άσκηση της μέγιστης πίεσης για απόσπαση παραχωρήσεων, να βρεθεί στο πλευρό των ανέργων και στα βασανιστικά προβλήματά τους, κυρίως να ανοίξει το δρόμο, να βάλει πλώρη για τη συνολική ανατροπή.