Λιονέλ Μέσι: Aνταγωνίζεται ήδη την ισχύ της Τέιλορ Σουίφτ στο box office στις ΗΠΑ

Λιονέλ Μέσι: Aνταγωνίζεται ήδη την ισχύ της Τέιλορ Σουίφτ στο box office στις ΗΠΑ
epa08274270 FC Barcelona's Lionel Messi (R) arrives for his team's training session at Sant Joan Despi sports complex near Barcelona, Spain, 06 March 2020. FC Barcelona will face Real Sociedad in their Spanish La Liga soccer match on 07 March 2020. EPA/ENRIC FONTCUBERTA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα εισιτήρια για το πιθανό ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι είναι τόσο ανάρπαστα όσο για το Eras Tour της Τέιλορ Σουίφτ.

Το κόστος για ένα εισιτήριο της Ίντερ Μαϊάμι που παίζει τον επόμενο μήνα πλησιάζει αυτό της έκδοσης ενός εισιτηρίου της τελευταίας στιγμής για την συναυλία της Σουίφτ την Παρασκευή, και αυτό πριν ακόμη ο Αργεντινός σούπερ σταρ ενταχθεί επίσημα στη Major League Soccer.

Τα εισιτήρια για το πιθανό ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Μαϊάμι κοστίζουν περίπου 2.600 δολάρια προ φόρων κατά μέσο όρο στην πλατφόρμα μεταπώλησης SeatGeek Inc., ενώ η συμμετοχή στο Eras Tour της Σουίφτ κοστίζει περίπου 2.625 δολάρια.

Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για το ντεμπούτο του Μέσι – η συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να έρθει στην Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Αλλά οι οπαδοί ποντάρουν στον αγώνα της 21ης Ιουλίου μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι και της μεξικανικής ομάδας Κρουζ Αζούλ ως την πιο πιθανή ημερομηνία. Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μετά το άνοιγμα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο Μέσι μπορεί να αλλάξει ομάδα.

Το φθηνότερο διαθέσιμο εισιτήριο για αυτόν τον αγώνα κοστίζει πάνω από 950 δολάρια προ φόρων.

Εντωμεταξύ, τα εισιτήρια για τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι στις 4 Ιουλίου εναντίον της Columbus Crew είναι διαθέσιμα για μόλις 29 δολάρια. Από τη μια είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια για να δει κάποιος τον περσινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι τιμές για τα πιο ακριβά εισιτήρια γενικής πώλησης ξεπέρασαν τα 1.607 δολάρια, σύμφωνα με την Statista.

Η αύξηση είναι απόδειξη της απήχησης του 35χρονου Μέσι, ο οποίος εντάσσεται σε μια ομάδα που δυσκολεύεται και η οποία δεν έχει άλλα τρανταχτά ονόματα, αν και υπάρχουν αναφορές ότι πρώην συμπαίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Σέρχιο Μπουσκέτς και Λούις Σουάρες, θα μπορούσαν επίσης να ενταχθούν στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου ώθησε την Apple Inc, την Adidas AG και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να καταλήξουν σε μια συναλλαγή που θα μπορούσε να κάνει τον Μέσι συνιδιοκτήτη του συλλόγου και να του δώσει ένα μερίδιο από τα έσοδα που βοηθά να δημιουργήσει, όλα σε μια προσπάθεια να έρθει ο “La Pulga” (το παρατσούκλι του Μέσι) στις ΗΠΑ.

Φυσικά, υπάρχει ένας βασικός λόγος για τον οποίο οι τιμές των εισιτηρίων για να δει κάποιος τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι έχουν εκτοξευθεί: Η περιορισμένη προσφορά. Η Ίντερ Μαϊάμι αυτή τη στιγμή παίζει στο DRV PNK Stadium στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα. Χωράει μόλις 18.000 άτομα — σε σύγκριση με χωρητικότητα άνω των 68.000 στο Acrisure Stadium στο Πίτσμπουργκ, όπου παίζει η Τέιλορ Σουίφτ την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μέσι τρελαίνει ήδη τα έσοδα της Ίντερ Μαϊάμι

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις που ανήκουν στον Λιονέλ Μέσι