Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προθεσμία 7 ημερών στο προσωπικό για επιστροφή στο γραφείο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προθεσμία 7 ημερών στο προσωπικό για επιστροφή στο γραφείο
Manchester United Football Club (Great Britain, United Kingdom) football club logo and a stock market exchange graph displayed on a personal computer are seen in L'Aquila, Italy, on September 14th, 2023. Manchester United is among European clubs listed on the stock exchange. (Photo by Lorenzo Di Cola/NurPhoto) (Photo by Lorenzo Di Cola / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Το προσωπικό που δεν το επιθυμεί μπορεί να παραιτηθεί και του προσφέρεται η πρόωρη καταβολή του ετήσιου μπόνους.

Το προσωπικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει λάβει προθεσμία μιας εβδομάδας για να αποφασίσει αν θα παραιτηθεί στο πλαίσιο των σχεδίων του Τζιμ Ράτκλιφ να σταματήσει να εργάζεται από το σπίτι, ανέφερε η Daily Telegraph.

Το μη ποδοσφαιρικό προσωπικό του συλλόγου κλήθηκε να αποδεχθεί την απόλυση μέχρι την επόμενη Τετάρτη σε ένα email που στάλθηκε την Τρίτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Ράτκλιφ έχει αναλάβει την καθημερινή διαχείριση του συλλόγου και καθιστά υποχρεωτικό για το προσωπικό να εργάζεται από τα γραφεία του στο Μάντσεστερ ή στο Λονδίνο από την 1η Ιουνίου, αναφέρει η εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το προσωπικό που δεν το επιθυμεί μπορεί να παραιτηθεί και του προσφέρεται η πρόωρη καταβολή του ετήσιου μπόνους, προστίθεται στο email.

Εκπρόσωπος της ομάδας της Premier League δήλωσε στην Daily Telegraph ότι η κίνηση «δεν είναι πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου».

«Ο σύλλογος αναγνωρίζει ότι δεν θέλουν όλοι να εργάζονται από το γραφείο με πλήρες ωράριο, οπότε έχει παράσχει επιλογές για το προσωπικό που δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο γραφείο για να αποχωρήσει τώρα» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: