Μαρινάκης για Αυγενάκη: Λογικές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» στην κυβέρνηση αυτή δεν είναι αποδεκτές

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Λογικές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» στην κυβέρνηση αυτή δεν είναι αποδεκτές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Αθήνα, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Δεν νομίζω ότι επιδέχεται πολλών ερμηνειών το συγκεκριμένο βίντεο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Έγινε επικοινωνία μόλις αυτό ήρθε στο φως της δημοσιότητας και ελήφθη γνώση της καταγγελίας. Έχουν ζητηθεί εξηγήσεις από το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρώην υπουργό. Δεν νομίζω ότι επιδέχεται πολλών ερμηνειών το συγκεκριμένο βίντεο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό στο αεροδρόμιο με τον Λευτέρη Αυγενάκη ο Παύλος Μαρινάκης.

«Περιμένουμε τη θέση του βουλευτή της Ν.Δ., πολύ σύντομα θα βγάλει ο ίδιος ανακοίνωση, θα εξηγεί, πρέπει να δούμε τη θέση του και σας το λέω και με τη νομική μου ιδιότητα, πρέπει να ακούμε όλες τις απόψεις. Αλλά θα σας πω κάτι που το έχουμε δει να γίνεται και πράξη γιατί είναι πλέον πέντε χρόνια, ότι μπορεί για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου και όπως πρέπει να δίνεται χρόνος από τον Πρωθυπουργό σε όσους επιλέγει, όμως περιπτώσεις συμπεριφορών πρώτον κρίνονται ακαριαία πολλές φορές και δεύτερον λογικές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» στην Κυβέρνηση αυτή δεν είναι αποδεκτές. Και νομίζω ότι το έχετε δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Αυγενάκη ο κ. Μαρινάκης σημείωσε: «Ας ακούσουμε πρώτα τις εξηγήσεις του και στη συνέχεια και επειδή τις αποφάσεις δεν τις λαμβάνουμε πολλοί, είναι αποφάσεις που πολλές φορές, ειδικά στα συντεταγμένα κόμματα, ακολουθούν μια δομή και μια διαδικασία συγκεκριμένη, όταν έρθει η στιγμή των εξηγήσεων θα έχετε άμεση ανταπόκριση από εμάς. Αλλά επειδή παίξατε κάποια πλάνα και έχει μεγάλη σημασία αυτό δεν είναι ότι ο Πρωθυπουργός τη μια μέρα πήγε στο νοσοκομείο την άλλη μέρα πήγε στα λεωφορεία επειδή συνέβη κάτι άλλο. Αυτή είναι η καθημερινότητα της Κυβέρνησης που οφείλει να λύσει τα μεγάλα προβλήματα των πολιτών και για αυτόν τον λόγο εξελέγη το 2023. Η Κυβέρνηση αυτή επανεξελέγη με ένα ιδιαιτέρως τιμητικό ποσοστό, με ένα πρόγραμμα που έχει στον πυρήνα του την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες στην καθημερινότητά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: