Με Διονύση Σαββόπουλο οι ευχές της Πολιτικής Προστασίας για το Πάσχα (video)

Με Διονύση Σαββόπουλο οι ευχές της Πολιτικής Προστασίας για το Πάσχα (video)

«Αυτό το Πάσχα είναι αλλιώτικο από τ’ άλλα. Αλλιώτικο, αλλά όχι λιγότερο λαμπρό», σημειώνει ο δημοφιλής τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται στο νέο βίντεο της ενημερωτικής καμπάνιας για την πανδημία COVID-19.

Τον λόγο παίρνουν στη συνέχεια στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, που εξηγούν:

Γιατί αυτήν τη φορά δεν γιορτάζουμε μόνο την πίστη μας. Γιορτάζουμε και τη δύναμη μας.

Γιορτάζουμε το τείχος που υψώσαμε μπροστά σε μία τεράστια απειλή. Και τη θέληση που δείχνουμε για να βγούμε από αυτήν την περιπέτεια. Και να βγούμε νικητές.

Γιορτάζουμε γιατί είμαστε όλοι εδώ. Περήφανοι για αυτά που έχουμε πετύχει. Και κοντά στο τέλος του δύσκολου δρόμου.

«Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα και όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως για εμάς τους Έλληνες αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο για να γιορτάσουμε: Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας. Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας, το κουράγιο μας και όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί μέχρι τώρα και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε», υπογραμμίζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

«Με λίγη προσοχή ακόμα, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή. Θα βγούμε από τη δυσκολία και θα βγούμε νικητές και αυτό λέει πολλά για τις ικανότητες του λαού μας και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως πιο σπουδαίο από κάθε άλλο».

«Να γιατί αυτό το Πάσχα είναι αλλιώτικο, πιο ουσιαστικό από όλα τ’ άλλα. Και Χρόνια Πολλά σε όλους μας», καταλήγει ο Διονύσης Σαββόπουλος.