Με το βλέμμα στην ενίσχυση των εξαγωγών η συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ στην έκθεση Food India by Sial

Με το βλέμμα στην ενίσχυση των εξαγωγών η συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ στην έκθεση Food India by Sial

Η γαλακτοβιομηχανία επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τα δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην αγορά της Ινδίας. 

Στην διεθνή έκθεση Food India που διοργάνωσε η Sial, για πρώτη φορά φέτος στην Ινδία και συγκεκριμένα στο Νέο Δελχί από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετείχε η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ. Μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεγάλες αλυσίδες του οργανωμένου λιανεμπορίου και ξενοδοχεία, τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ διατίθενται στις μεγαλύτερες πόλεις της Ινδίας, με την εταιρεία να διαθέτει ισχυρή παρουσία στην αγορά της τα τελευταία 10 χρόνια.

Στην έκθεση Food India by Sial, η ΔΩΔΩΝΗ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τόσο σε επαγγελματίες, όσο και στο ευρύ κοινό κωδικούς προϊόντων που εξάγει σε 47 χώρες παγκοσμίως. Με ναυαρχίδα τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ, η εταιρεία φιλοξένησε στο περίπτερό της καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως η φέτα σε κύβους, καθώς και άλλα 100% ελληνικά προϊόντα όπως το κατσικίσιο τυρί και η βαρελίσια φέτα.

Η Sial αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες, διεθνείς εκθέσεις που ειδικεύεται στη βιομηχανία μεταποίησης τροφίμων και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Φέτος, η Food India by Sial πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε έναν χώρο 5.000 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερους από 8.500 επισκέπτες και παραπάνω από 250 εκθέτες που προέρχονταν από 15 χώρες.

Ο Βασίλης Βροχίδης, διευθυντής εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε: «Η παρουσία της ΔΩΔΩΝΗ στην έκθεση Food India by Sial, αποτελεί σταθμό για την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, επισφραγίζοντας δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά της Ινδίας. Ως πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής στο εξωτερικό και με ναυαρχίδα τη φέτα στη ΔΩΔΩΝΗ, κύριο μέλημά μας αποτελεί η εξαγωγή ποιοτικών 100% ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για τη μοναδική ποιότητα, την πλούσια γεύση και την αυθεντικότητά τους στις διεθνείς αγορές. Η συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ σε μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες εκθέσεις παγκοσμίως, μας βοηθά να παρουσιάσουμε τα αυθεντικά, ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ένα διευρυμένο κοινό που απαρτίζεται τόσο από επαγγελματίες όσο και από καταναλωτές, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική μας θέση και δίνοντάς μας την ευκαιρία να συστήσουμε περαιτέρω τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ σε διεθνές επίπεδο».