Μέχρι και η Pizza Hut «τρολάρει» τον Kanye West

Μέχρι και η Pizza Hut «τρολάρει» τον Kanye West
NEW YORK, NY - FEBRUARY 11: Kanye West performs during Kanye West Yeezy Season 3 on February 11, 2016 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Yeezy Season 3)

Με αφορμή τη δήλωσή του για το χρέος των 53 εκατ. δολαρίων.

O Kanye West βρίσκεται πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης για πολλούς και διάφορους λόγους τις τελευταίες εβδομάδες: για τις ατελείωτες ώρες που περνά στο Twitter, για την έχθρα του με την Taylor Swift, αλλά και για το νέο του άλμπουμ.

Ο ράπερ από το Σικάγο έκανε αδιάκοπα tweets τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το γεγονός ότι χρειάζεται περισσότερα χρήματα για να εμπλουτίσει τη μουσική του. Ενώ δεν παρέλειψε να παρουσιάσει στα tweets του όλα του τα κατορθώματα.

Η Pizza Hut UK βρήκε ως αφορμή τα tweets του και αποφάσισε να συλλέξει όλα του τα προσόντα και να δημιουργήσει ένα βιογραφικό σημείωμα, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις της και δεν είναι το πρότυπό της.

Μέχρι στιγμής, ο West δεν έχει δώσει κάποια απάντηση. Το tweet ήταν εμπνευσμένο από τη δήλωση του West, όταν ο ίδιος είπε ότι έχει 53 εκατ. δολάρια χρέος.

Δεδομένου όμως ότι ο ίδιος είναι παντρεμένος με ένα μέλος της οικογένειας Kardashians, φαίνεται απίθανο να χρειάζεται οικονομική στήριξη.